Rețele de socializare

Sociale

/VIDEO/ Bărbatul care a atacat două femei în stradă, identificat. Vezi ce declară tatăl suspectului.

Bărbatul care a fost surprins de o cameră de supravegere cum lovește două femei în stradă, a fost identificat. Incidentul s-a întâmplat acum câteva zile pe strada Alecu Russo din Chișinău.

Potrivit poliției acesta are 30 de ani, este locuitor al capitalei și trăiește în sectorul Ciocana. Bărbatul locuiește cu tatăl său, care a declarat poliției că fiul său suferă de dereglări psihice, iar în prezent este internat în spitalul Clinic de Psihiatrie.

Tot din spusele tatălui rezultă că bănuitul ar fi ajuns în instituția medicală la trei zile după cele săvârșite. Amintim că, la începutul săptămânii curente, două femei, una în vârstă de 81 de ani, iar cealaltă de 36 de ani, au fost lovite cu pumnii în piept de către un trecător, care ulterior și-a văzut liniștit de drum.


În urma loviturilor primite, femeia în etate și-a pierdut cunoștința și a căzut, iar în urma căzăturii, aceasta și-a fracturat degetul de la piciorul stâng. Pe acest caz, oamenii legii au pornit o cauză penală pentru huliganism.

echipa.md


Sociale

/FOTO/ O mașină a luat foc în centrul orașului Taraclia. Automobilul a ars în totalitate.

O mașină a luat foc în centrul orașului Taraclia. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Totul s-a întâmplat în data de 12 iulie, în a doua parte a zilei. Potrivit tuk.md, șoferul ar fi încercat, mai întâi, să stingă singur flăcările. Când a văzut că nu-i reușește, acesta a chemat pompierii.

La fața locului a venit o echipă de salvatori, care, la scurt timp, a reușit să stingă focul. Totuși, incendiul a distrus automobilul în totalitate. Acesta nu mai poate fi restabilit.


Preliminar, focul ar fi pornit de la secțiunea motorului din cauza unui scurt circuit.

Din fericire, victime nu s-au înregistrat.

echipa.md


 


Citește mai departe

Sociale

/VIDEO/ Momentul în care HOȚII sparg o mașină și fură din ea un portmoneu plin cu bani

La Comrat, un grup de necunoscuți sparg automobilele și fură tot ce găsesc.

O cameră de supraveghere, montată în curtea unui bloc de locuit a surprins unul dintre furturi, iar imaginile au fost expediate la adresa redacției unui portal local de știri. 

Din imagini se vede cum suspecții încearcă să deschidă, pe rând, mașinile. Unul dintre autoturisme s-a dovedit a fi descuiat. Hoții au furat din el o geantă cu instrumente și un portmoneu cu o sumă mare de bani.


Proprietarul autoturismului a anunțat poliția. Oamenii legii investighează cazul, însă, până la moment nu există suspecți.

echipa.md


Citește mai departe

Sociale

Suspect reținut: Cum ar fi fost omorât ex-primarul Tiraspolului

Oamenii legii au reţinut la Odesa un bărbat suspectat de asasinarea fostului primar al administraţiei oraşului Tiraspol, Andrei Bezbabcenko.

Suspectul împreună cu doi complici (originari din Transnistria) ştiau că fostul funcţionar a cumpărat o casă în satul Novaia Dofinpvka, transmite Știri.md.

Ei au închiriat o locuinţă în apropiere şi au început să studieze obiceiurile şi programul victimei.


Pe 21 mai 2019, cei trei au pătruns în casa lui Bezbabcenko, au început să-l bată şi să-i ceară bani.

Când victima a refuzat să le dea banii, ei i-au legat mâinile şi l-au pus în portbagajul maşinii sale.


Ajungând la o clădire abandonată din satul Vapnearka, ei au continuat să-l bată, cerându-i bani şi obiecte de valoare.

În urma rănilor suferite, victima a decedat pe loc.


Bezbabcenko a fost primarul oraşului Tiraspol în perioada 2012-2016, când preşedinte al Transnistriei era Evghenii Şevciuk.

El a părăsit regiunea imediat după schimbarea puterii.


Citește mai departe

topul săptămânii