Rețele de socializare

Grave

O minoră de 10 ani din Sângerei a fost lovită în plin de o mașină. Micuța traversa neregulamentar.

O fetiță de 10 ani a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada neregulamentar.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 17.50, pe o stradă din orașul Sângerei. Copilul a fost lovit, în timp ce traversa neregulamentar strada, de un automobil de model Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 24 ani.

În urma impactului fetița a fost transportată de urgență la Spitalul raional Sângerei, aceasta s-a ales cu traumă cranio-cerebrală, comoţie cerebrală, traumatism închis al abdomenului, dar și o contuzie a rinichilor.

Pe acest caz poliția a inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

tvn.md

Grave

Crimă la Şoldăneşti! Un bărbat şi-a bătut soţia şi tatăl până la moarte

O femeie din satul Cobîlnea, raionul Şoldăneşti a fost bătută cu bestialitate de şot. Acesta însă nu s-a calmat şi la luat la pumni şi pe tatăl său.

În urma bătăii, bărbatul de 69 de ani de a fost internat la spitalul raional, în secţia reanimare. La scurt timp, tatăl acestuia a murit pe patul spital.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală.

publika.md

Citește mai departe

Grave

Un bărbat din Drochia s-a înecat la scăldat. Cadavrul victimei este, și acum, căutat de scafandrieri.

UN bărbat de 58 de ani s-a dus la scăldat și s-a înecat. Cadavrul victimei este, și acum, căutat de scafandrieri.

Ofițerul de rpesă de la IP Drochia, Ina Moscaliuc, a declarat că în seara de 24 iunie, la ora 17.00 poliția a fost informată de către un bărbat din satul Zgurița, Drochia precum că la iazul din sat s-ar fi innecat o persoană.

Deplasați la fața locului, polițiștii au depistat pe malul iazului haine și un telefon mobil, care s-a stabilit că sunt ai unui bărbat din Zgurița, cu vîrsta de 58 de ani. Conform informației deținute de către șeful de post ultimul se afla la evidența medicului psihiatru.

În urma măsurilor întreprinse de către poliție, s-a constatat că în acea zi, bărbatul a fost văzut în stare de ebrietate. Acesta le-ar fi comunicat altor persoane că se duce la scăldat.

La moment se întreprind măsuri împreună cu salvatorii la depistarea persoanei.

echipa.md

Citește mai departe

Grave

Încă o alertă cu bombă la Curtea de Apel. Geniștii, din nou la fața locului.

Încă o alertă cu bombă la curtea de apel. La ora 14.23, cineva a sunat la 112 și a anunțat că sediul este, din nou, minat.

imagine simbol

La fața locului, iarăși s-au dus polițiștii și geniștii, au încercuit zona și au evacuat oamenii.

Informația a fost confirmată pentru echipa 902 de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati.

Amintim că, în această dimineață a mai fost o alertă cu bombă, tot la Curtea de Apel, care s-a dovedit a fi falsă.

Pentru apelurile false, legea prevede 42.500 lei amendă sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de pînă la 2 ani.

Citește mai departe

topul săptămânii