Rețele de socializare

Grave

/FOTO//VIDEO/ Un tânăr de 21 de ani cin Comrat a căzut în gol de la etajul șapte al unui bloc de locuit. Victima se află în stare gravă la spital.

Un tânăr de 21 de ani din Comrat a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi căzut în gol de la etajul șapte al unui bloc de locuit. Incidentul groaznic a avut loc în data de 15 martie, aproximativ la ora 11.00, pe o stradă din centrul orașului Comrat.

Potrivit gaaguzinfo.md, tânărul a fost descoperit nemișcat la pământ de către vecini, care au chemat imediat poliția și ambulanța. Din fericire, tânărul a rămas în viață. Acesta a fost preluat de o ambulanță și dus, în stare gravă, la spitalul din Comrat. Polițiștii au stabilit că victima ar fi căzut în gol de la etajul șapte al blocului. Pompierii au urcat, pe geam, în apartamentul de unde ar fi căzut tânărul, însă în locuință nu se afla nimeni. Deocamdată nu este clar dacă tânărul locuiește sau nu în acel apartament.

Poliția și pompierii au făcut cercetări la fața locului și investighează toate cauzele posibile de la care s-ar fi produs incidentul, inclusiv, versiunea unei tentative de suicid.

Forțele de ordine urmează să stabilească toate circumstanțele, iar dacă e vorba de suicid, ce l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest extrem.

echipa.md

Grave

O minoră de 10 ani din Sângerei a fost lovită în plin de o mașină. Micuța traversa neregulamentar.

O fetiță de 10 ani a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada neregulamentar.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 17.50, pe o stradă din orașul Sângerei. Copilul a fost lovit, în timp ce traversa neregulamentar strada, de un automobil de model Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 24 ani.

În urma impactului fetița a fost transportată de urgență la Spitalul raional Sângerei, aceasta s-a ales cu traumă cranio-cerebrală, comoţie cerebrală, traumatism închis al abdomenului, dar și o contuzie a rinichilor.

Pe acest caz poliția a inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

tvn.md

Citește mai departe

Grave

DROCHIA: Un bărbat a fost ucis de doi necunoscuți. Victima a murit până la sosirea medicilor.

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 52 ani a fost găsit în această dimineață  în curtea casei, cu semne de moarte violentă. Poliția a fost anunțată în jurul orei 6.00.

Bărbatul a fost găsit de către o vecină, care și a anunțat poliția. Aceasta a comunicat că victima a fost agresată de două persoane necunoscute și s-a stins până la venirea medicilor. Pe corpul bărbatului a fost depistată o plagă în regiunea capului. Acesta locuia de unul singur.

La moment se petrec măsuri de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

tvn.md

Citește mai departe

Grave

Strășeni: O femeie și-a înjunghiat mortal propriul fiu. Atât suspecta, cât și victima erau în stare de ebrietate.

Un bărbat de 34 deani ar fi fost ucis de propria mamă. Aceștia s-ar fi luat la ceartă, iar femeia, l-ar fi înjunghiat cu pe fiul ei cu un cuțit în inimă.

Ofițerul de presă de a IP Stășeni, Silvia Vetcu a declarat că, în data de 19 mai, la ora 22.48, poliția din Strășeni a fost sesizată de Serviciul medical Strășeni pe faptul decesului unui bărbat de 34 ani, locuitor al s. Căpriana r. Strășeni, care a decedat în urma unei lovituri cu cuțitul în regiunea inimii.

Deplasându-se la fața locului poliția și procurorii au constatat că într-o familie din localitatea Căpriana, în urma consumului de băuturi alcoolice, între mama de 58 ani și fiul acesteia de 34 ani, s-ar fi iscat un conflict.

În urma conflictului, mama i-a aplicat fiului o lovitură cu cuțitul în regiunea inimii, fapt ce a dus la decesul acestuia până la sosirea echipei de salvare.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art.145 al.2 Cod Penal al RM, iar bănuita a fost reținută pentru 72 de ore.

Citește mai departe

topul săptămânii