Rețele de socializare

Diaspora

/VIDEO/ Un moldovean, judecat în Rusia pentru furtul unui bancomat

Un bărbat din Taraclia este judecat în Rusia pentru furtul unui bancomat în care erau 1,8 milioane de ruble rusești. Infracțiunea a fost comisă în decembrie 2013.

În decembrie 2013, moldoveanul, împreună cu șase complici, a spart ușa magazinului și a furat un bancomat care avea aproximativ 1,8 milioane de ruble. Cazul a avut loc într-un sat din Mordovia, transmite Știri.md.

Potrivit Ministerului de Interne moldoveanul a fost mult timp ascuns. El și-a schimbat numele și a reușit să comită alte 40 de crime pe teritoriul Rusiei.

Următoarea ședință de judecată în acest caz va avea loc la sfârțitul lunii martie.

Diaspora

Un tânăr din RM, stabilit în Israel, se zbate între viață și moarte. Este victima unui atentat terorist.

Alexandr Dvorovschii este un moldovean stabilit în Israel. Acesta se zbate între viață și moarte fiind victima unui atac terorist ce a avut loc ieri, în Ariel, Israel. Tânărul era angajat al armatei israelieni, iar în momentul de față se află la spital în stare gravă.

Alexandru s-a repatriat în Israel din Moldova după fratele său. În scurt timp, în Israel s-a mutat întreaga sa familie, scrie vesti.co.il Împreună cu familia sa, Alexandru trăiește în orașul Nazrat-Ilit din nordul țării.

În momentul de față acesta se află în spitalul Beilinson. I-a fost făcută o operație, după care a fost mutat la terapie intensivă. Medicii fac tot ce pot pentru a îi salva viața.

Amintim că în teractul de la Ariel a murit un tânăr de 19 ani, care avea greadul de sergent superior în armata israelită.

telegraph.md

Citește mai departe

Diaspora

/VIDEO/ Imagini video cu momentul în care un moldovean a încercat să se SINUCIDĂ într-o sală de judecată din Ucraina

Caz șocant în Ucraina. Un moldovean și-a tăiat burta cu un cutit în sala de judecată. Barbatul care era cercetat pentru tentativă de omor și jaf ar fi încercat să-și pună capăt zilelor.

Totul s-a întâmplat într-o sală de judecată din Ucraina. Potrivit Lb.ua, inculpatul a recurs la acest gest pentru a întrerupe ședința de judecată, la care urma să i se prelungească mandatul de arestare. Acesta a fost transportat de urgență la spital. Din fericire, nu s-a ales cu leziuni grave. În dosar mai sunt alți trei suspecți.

Acestora le-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă până pe data de 11 mai 2019, informeaza aceeasi sursa.

echipa.md

Citește mai departe

Diaspora

Un moldovean, cercetat în Ucraina pentru tentativă de omor, și-ar fi tăiat burta în timpul unei ședințe de judecată

Un bărbat din Republica Moldova, care are statut de inculpat într-un dosar derulat în Ucraina, ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, în timpul unei ședințe de judecată.

Potrivit Lb.ua, bărbatul și-a tăiat burta cu un obiect ascuțit, în timpul ședinței la care magistrații examinau cererea acuzatorului de a i se prelungi mandatul de arestare preventivă.

„În acest mod el a încercat să întrerupă ședința de judecată, la care urma să i se prelungească mandatul de arestare”, scrie sursa citată.

Inculpatul a fost transportat la spital și, potrivit presei din Ucraina, acesta nu s-a ales cu leziuni grave.

Moldoveanul este cercetat pentru tentativă de omor și jaf. În dosar mai sunt alți trei suspecți. Acestora le-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă până pe data de 11 mai 2019, scrie sursa citată.

tv8.md

Citește mai departe

topul săptămânii