Rețele de socializare

Rutiere

/VIDEO/ Șofer nepedepsit, filmat cum încalcă sub nasul polițiștilor. Reacția INP:

Șoferul unui automobil de model Mercedes a fost surprins cum încalcă regulile de circulație chiar sub ochii polițiștilor.

Cazul a avut loc la sensul giratoriu din apropierea străzii Alecu Russo din sectorul Ciocana al Capitalei, transmite Știri.md.

Potrivit martorilor oculari, șoferul a mers pe banda din sens opus și depășit neregulamentar, inclusiv mașina poliției.

„Acesta și-a continuat traseul fără a fi pedespist. Oamenii legii n-au făcut nimic când au observat încălcarea”, susține martorul.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Alina Bunghez, a declarat că INP s-a autosesizat pe acest caz.

„Cazul a fost înregistrat de către INP în baza secvențelor video. Șoferul va fi sancționat, citat și sancționat conform legii”, a declarat Alina Bunghez.

Totodată, ofițerul de presă a menționat că în imaginile video apare mașina Poliției Capitalei, dar nu a Inspectoratului Național de Patrulare.

Rutiere

/VIDEO/ Un autocamion s-a răsturnat pe traseul Chișinău – Ungheni

Un autocamion a derapat de pe traseul R1 Ungheni – Chișinău și s-a răsturnat într-o rigolă. Accidentul rutier a avut loc în segementul dintre localitățile Bumbăta și Hristoforovca, raionul Ungheni.

Potrivit unui material video, remis la adresa NEWS.UNGHENI de către un martor ocular, putem observa un autocamion răsturant într-o rigolă de scurgere a apelor pluviale. Totodată, martorul declară că de vină ar fi acostamentul traseului R1 Chișinău – Ungheni, aflate de mai bine de 4 ani în proces de reparație.

La moment nu se cunoaște dacă a avut cineva de suferit în urma accidentului.

Inspectoratul de Poliție Ungheni urmează să investigheze cazul.

Citește mai departe

Rutiere

/VIDEO/ Doi măgari, surprinși cum aleargă în mijlocul drumului, pe strada centrală din Comrat

INcident straniu în orașul Comrat. Doi măgari se plimbau prin centrul orașului, chiar printre mașinile care circulau prin zonă.

Cel mai probabil, aceștia ar fi reușit să se dezlege din locul unde erau legați și au luat-o l fugă. Potrivit găgăuzinfo.md, șoferii care au văzut plimbarea măgarilor au avut o atitudine pozitivă, situația li s-a fi părut un amuzantă, chiar dacă animalele ceau impedimente în trafic și chiar creau situații de risc.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

/VIDEO/ Un troleibuz de linie, surpins cum merge pe contrasens, pe o stradă din Chișinău

Un troleibuz de rută a fost surprins cum se de deplasează pe banda de contrasens, pe un drum din capitală. Totul s-a întâmplat astăz, iar imaginile au fost plasate pe internet.

Din secvențele video se vede cum troleibuzul, care intenționează să vireze la stânga selectează banda din sens opus și se deplasează pe ea, până ajunge în intersecție.

Deocamdată nu se știe dacă poliția s-a autosesizat sau nu.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii