Noaptea trecută, oamenii dintr-un bloc de locuințe aflat pe strada Cuza-Vodă au sunat la poliție și au anunțat despre faptul că se aude gălăgie într-un apartament. Când au ajuns oamenii legii la fața locului, la intrarea în apartament, pe coridor, au găsit cadavrul unui bărbat într-o baltă de sânge și o femeie în stare de șoc.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că, după ce a parvenit apelul la serviciul 112 despre faptul că se aude gălăgie într-un apartament, la fața locului s-a deplasat un Batalion de Reacționare Operativă. Ulterior, după ce a fost depistat cadavrul, a fost solicitată și Grupa Operativă de la IP Botanica și un medic legist.

„Victima este un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a fost înjunghiat în inimă cu un cuțit de bucătărie de către soția sa, o femeie în vârstă de 47 de ani. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală în baza articolului 145 al Codului Penal, iar femeia a fost reținută pentru 72 de ore. În prezent se stabilesc toate circumstanțele în care s-a produs crima”, ne-a spus Stati.


Potrivit unor surse apropiate anchetei, scandalul dintre cei doi soți ar fi plecat de la faptul că bărbatul voia să plece la muncă în Rusia și să ia cu el copilul în vârstă de 5 anișori, care, în momentul comiterii crimei se afla în apartament.