Este vorba despre o femeie în vârstă de 66 de ani, care a ieșit dis-de-dimineață din apartament și a lăsat pe masă două bilețele de adio, învelite într-un ștergar.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Căușeni, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că în după-amiaza zilei de ieri, un adolescent în vârstă de 16 ani a sunat la poliție și a comunicat că a găsit cadavrul unei femei într-un iaz artificial, din apropierea unui bloc de locuințe din Căușeni.

„La fața locului s-a deplasat Grupa Operativă din cadrul IP Căușeni, care a stabilit că femeia în vârstă de 66 de ani s-a înecat, iar pe suprafața cadavrului nu au fost depistate urme de moarte violentă. Preliminar, se presupune că ar fi vorba despre un suicid, iar pe acest caz a fost pornit un proces penal”, susține Vetcu.


Potrivit poliției, femeia locuia într-un apartament împreună cu soțul și fiul său, iar în ultimele două săptămâni aceasta ar fi fost cuprinsă de o stare depresivă. Motivul depresiei ar fi fost faptul că fiul său, în vârstă de aproximativ 46 de ani, ar fi fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a rămas invalid de gradul I.

În dimineața zilei de ieri, femeia a ieșit din casă, soțul său crezând că se duce la spital unde avea niște proceduri, iar mai târziu a găsit pe masă, învelite într-un ștergar, două bilețele de adio, în care femeia îi cere să o ierte și să aibă grijă de fiul lor.
deschide.md