Rețele de socializare

Ediție TV

/VIDEO//FOTO/ Accident pe traseul Chișinău-Hâncești

Grav accident pe traseul Chișinău-Ungheni, cu implicarea a trei vehicule. Un șofer și doi pasageri de-ai săi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Asta după ce conducătorul auto în vârstă de 24 de ani s-a angajat într-o depășire periculoasă și s-a tamponat într-un microbuz, iar ulterior mașina acestuia a mai fost lovită de un alt autoturism care se deplasa regulamentar. Totul s-a întâmplat în după amiaza de 12 februarie, în jurul orei 16-30, la intersecția cu localitatea Roșcani din Strășeni.

CRISTINA VICOL, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE STRĂȘENI

Șoferul în vârstă de 24 de ani, originar din Grigoriopol fiind la volanul unui autoturism de model Volkswagen Passat, prealabil începerii deplasării și schimbării direcției de mers, nu s-a asigurat.  În rezultat s-a ciocnit cu un alt autoturism de model Ford Tranzit care se deplasa regulamentar. Din cauza condițiilor meteo, un alt autoturism de model Toyota care venea dinspre orașul Strășeni, nu a reușit să frâneze și s-a tamponat in autoturism de model Volkswagen Passat.

În momentul impactului, în primul autoturism se afla conducătorul auto și doi pasageri în vârstă de 21 de ani și respectiv 26 de ani. Atât șoferul, cât și cei doi pasageri au rămas blocați în mașini. La fața locului au intervenit o ambulanță, poliția și echipajele de descarcerare.

Pentru a scoate victimele a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare. Toți au primit îngrijiri medicale la fața locului și nu au avut nevoie de internare. Ceilalți conducători nu au pățit nimic. Cele trei vehicule au fost făcute zob. Poliția cercetează cazul.

Șoferul vinovat va fi sancționat în funcție de leziunile pe care le-a suferit victimele.

echipa.md

Ediție TV

/VIDEO/ Cruzime fără margini, la Cimișlia

Caz șocant la Cimișlia.  Un tânăr din Cicur-Mingir a fost snopit în bătaie de amicii săi. Atenție, urmează imagini care pot afecta emoțional.

Pe internet au apărut imagini video în care se vede cum băiat de 19 ani este plin de sânge și abia se ține pe picioare după ce ar fi fost bătut cu pumnii și picioarele. Poliția s-a autosesizat după ce pe internet au apărut imaginile video. În imaginile se vede că un grup de minori și tineri se contrează cine a tras și cine nu în băiatul de 19 ani.

Incidentul a avut loc în seara de14 martie, în jurul orei 23.00. Potrivit, oamenilor legii, tânărul de 19 ani din localitatea Cicur-Mingir, aflându-se în ospeție la un amic, de 15 ani, împreună cu alți doi minori, de 15 și 16 ar fi băut împreună băuturi alcoolice. La un moment dat între victimă și unul dintre prieteni, s-ar fi iscat un conflict care a degenerat în bătaie, unde s-au implicat și ceilalți tineri.

MARIANA BEȚIVU, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL GENERAL AL POLIȚIEI:

În acest sens, victima a scris o cerere la Poliție. Suspecții au fost audiați, iar victima a fost îndreptată la expertiza medico legală. Conform actului de examinare medico-legală, victimei i-au fost pricinuite leziuni corporale precum echimoze și excoriații multiple pe față și spate care se califică ca leziuni corporale ușoare. 

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru a examina toate circumstanțele cazului.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Descinderi la Vamă

Percheziţii în mai multe posturi vamale. CNA şi procurorii au descins la posturile vamale Sculeni (Ungheni) şi la sediul central al Serviciului vamal.

imagine simbol
Contactată telefonic, purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi  a confirmat că, în prezent, se fac acţiuni de urmărire penală în mai multe dosare de corupţie.
La această oră, sunt deja șase persoane reţinute, printre care un şef de la Serviciul vamal, trei inspectori din cadrul postului vamal Sculeni și doi intermediari.

Cu mai multe detalii revenim după finalizarea operațiunii…

echipa.md

 

 

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Proteste la vama Leușeni

Proteste în plină noapte, la postul vamal Leușeni. Mai mulți transportatori au blocat punctul de intrare în Republica Moldova. Asta după ce, angajații ANTA, împreună cu polițiștii de frontieră și angajații Fiscului au organizat, în data de 17 martie, mai multe verificări în punctele vamale din țară.

Un internaut a făcut o postare pe internet în care a relatat că, în jurul orei 03.00 noaptea, mai mulți transportatori au protestat la vama Leușeni. Potrivit lui, în așa mod, șoferii s-au răzbunat pe faptul că le-au fost scoase plăcuțele de înmatriculare, după părerea lor, fără motiv. Pe de altă parte, responsabilii de la poliția de frontieră au declarat că transporatatorii au fost sancționați pentru că ar fi încălcat regulile de transport de călători sau mărfuri.

Potrivit forțelor de ordine, în total, în urma verificărilor la posturile vamale Sculeni, Leușeni și Costești – 17 șoferi au fost amendați cu până la 12 mii 500 de lei.

Totodată, le-au fost ridicate plăcuțele de de înmatriculare pe un termen de 6 luni.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii