Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ Două mașini făcute zob, la Hâncești. Unul dintre șoferi nu ar fi intrat într-o curbă periculoasă.

La 11 februarie 2019, în jurul orei 8:05, pe traseul Chișinău-Hâncețti,  în apropiere de  localitatea Fundul Galbenei raionul Hînceşti s-a produs un accident rutier cu implicarea a două autoturisme.

Un automobil de model WV Passat, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 24 de ani, locuitor al raionului Hînceşti deplasându-se  din direcția municipiului Hînceşti spre Chișinău  în pantă, în apropiere de localitatea Fundul Galbenei nu a ținut cont de situația carosabilului, condițiile meteorologice a derapat ieșind pe contrasens  și s-a tamponat cu automobilul de model Ford Fusion, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 41 de ani, locuitor al raionului Hînceşti.

Că urmare, automobilul de model Ford Fusion a fost proiectat în parapetul  de protecție. În urma accidentului, automobilele au  fost avariate  considerabil, conducătorii auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului rutier. Șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat  conform prevederilor codului contravențional.

Rutiere

/VIDEO/ O autocisternă care transporta BITUM s-a răsturnat, la Soroca. Pompierii au tractat camionul.

Ieri  22 aprilie, 2019, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați pentru a tracta o autocisternă  inversată pe traseu ce transporta bitum .

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:30 de minute. Conform datelor IGSU, cisterna s-a inversat în urma unui accident  produs pe traseul R-14, în apropierea localității Grigorăuca a raionului Soroca. La fața locului a fost îndreptată o autospecială de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că  autocisterna ce transporta 23 tone de bitum a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un șanț.

Salvatorii au separat-o de autocamion după ce au efectuat lucrări de tractare, evitînd scurgerea petrolului. Totodată, angajații IGSU au asigurat securitatea antiincendiară la locul incidentului.  În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit și scurgeri de bitum nu au fost înregistrate. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au inrervenit în 35 situații de risc.

Pompierii îndeamnă oamenii să apeleze Serviciul unic de urgență 112 în diverse situații de risc.

Citește mai departe

Rutiere

/VIDEO/ Accident pe Viaductul din Chișinău. Patru mașini – grav avariate.

Accident pe Viaductul din Chișinău. patru mașinis-au tamponat violent. Totul a avut loc cu puțin timp în urmă, pe Bd. Dacia, direcția dinspre centru spre Botanica.

Imaginile au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

Din imagini se vede că cel mai avariat a fost al doilea autoturism. Deocamdată nu este clar cum s-a produs accidentul de circulație. Cel mai probabil, șoferul din prima mașină ar fi oprit brusc, iar cei din urmă nu ar fi păstrat distanța dintre vehicule și s-au tamponat în lanț.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Pentru provocarea unui accident de circulație, legea prevede 1500 de lei amendă și 6 puncte de penalizare.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Accident fatal, produs de alcool, la Dubăsari. Un mort și două persoane rănite.

Un bărbat de 36 de ani a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a ajuns în gardul unei gospodării. Tragedia rutieră a avut loc în noaptea de 22 aprilie, în jurul orei 03.00, în orașul Dubăsari.

Potrivit milițienilor din regine, proprietarul automobilului este bărbatul decedat, în acea seară, însă, la volan ar fi urcat prietena lui, în vârstă de 33 de ani, care era în stare de ebrietate.

Pe bancheta din spate mai era și un bărbat de 34 de ani. La un moment dat, șoferița ar fi pierdut controlul asupra direcției, iar mașina s-a lovit mai întâi într-o bordură, după care a ajuns într-un gard.

În urma impactului, proprietarul mașinii a murit pe loc. Celelalte două persoane din autoturism au ajuns la spital. Milițienii din regiune investighează cazul.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii