Adrian Sârbu, șeful IP Leova, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că, noaptea trecută bărbatul a venit acasă în stare de ebrietate, iar între el și soție s-a iscat un conflict care a culminat cu o tragedie. Acesta și-a înjunghiat soția mortal, apoi s-a sinucis.

„Bărbatul a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe soția sa, iar ulterior cu același cuțit și-a provocat o plagă, după care s-a stropit cu benzină și s-a incendiat. Ambii soți, el în vârstă de 48 de ani și ea în vârstă de 37 de ani, ar fi fost în stare de ebrietate. Urmează să stabilim toate circumstanțele în care s-a produs tragedia”, susține Sârbu.

Potrivit oamenilor din localitate cei doi soți aveau la întreținere trei băieți de 5, 14 și 18 ani, iar soțul s-ar fi aflat la evidența poliție pentru mai multe acte de violență în familie.


Când s-a produs crima, acasă s-ar fi aflat doar mezinul. Acesta a mers să doarmă la vecini, însă nu le-a povestit nimic despre cele întâmplate. Dimineață, fiul mijlociu a venit acasă şi şi-a descoperit părinții morți.

Oamenii legii au găsit ambele cadavre parțial carbonizate. Cutia de chibrituri era în mâna bărbatului, iar cuțitul aruncat la podea.

Aceștia ne-au mai declarat că, acum un an în urmă, bărbatul ar fi încercat să sinucidă cu un cuțit, dar a fost salvat.


deschide.md