Rețele de socializare

Grave

Telenești: Un tată a trei copii s-a spânzurat. Înainte să moară, a trimis soției mesaje pe Facebook.

Dorul de soție i-ar fi pus ștreangul la gât unui bărbat în vârstă de 46 de ani. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 5 februarie, în jurul orei 13:00, în gospodăria sa din localitatea Verejeni, raionul Telenești.

Igor Vrabie, anchetator din cadrul IP Telenești, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depistat de către un vecin, într-un coteț din gospodăria sa.

„Acesta era strangulat cu o funie. Bărbatul nu a lăsat niciun bilețel de adio prin care și-ar argumenta gestul disperat, însă a expediat mai multe mesaje soției sale pe aplicația „Messenger”, prin care o roagă să-i răspundă la apeluri. Urmează să stabilim toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și ce l-a făcut pe bărbat să-și pună capăt zilelor”, susține Vrabie.

Potrivit oamenilor din localitate, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, bărbatul s-ar fi strangulat cu o funie, după ce s-ar fi certat cu soția sa, care este plecată de mai mult vreme la muncă în Israel. Acesta ar fi aflat că soția sa l-ar fi înșelat.

Primarul din localitatea Verejeni, Ștefan Bârcă, ne-a zis că nu cunoaște mai multe detalii despre acest caz, dar are doar cuvinte  de laudă despre victimă și că ultima dată l-ar fi văzut la liceu, la întâlnirea cu absolvenții, unde venise împreună cu unul dintre cei trei copii ai săi.

„Nu era un om agresiv, nu consuma alcool și avea grijă de copii. Nu știu ce s-a întâmplat și ce l-a motivat să facă asta. Ultima dată l-am văzut recent, la întâlnirea cu absolvenții, unde a venit împreună cu fiul său”, susține Bârcă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a sinucis bărbatul.

deschide.md

Ediție TV

/VIDEO/ Omorât și lăsat să zacă în baie

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Horești a fost găsit mort în baia din locuința sa. Cadavrul avea mâinile și picioarele legate. Poliția a fost alertată de către vecini în seara de 19 aprilie, la ora 19.00.

Deplasându-se la fața locului, poliția, procurorul raionului și medicul legist, l-au găsit peărbat în baie cu leziuni în regiunea capului și mâinile legate la spate. Potrivit oamenilor legii, la începutul săptămânii tecute, victima s-ar fi întors acasă din Germania, unde muncea. El era divorţat şi locuia singur. Poliția a reținut doi suspecți.

SILVIA VETCU, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE IALOVENI:

Polițiștii din Ialoveni în conlucrare cu Procuratură Ialoveni și ofițerii de investigații ai INI la 21 aprilie 2019 au reținut doi bănuiți în săvârșirea omorului din localitatea Horăști r. Ialoveni. Aceștia s-au dovedit a fi doi bărbați de 22 ani, (unul din ei are antecedente penale), ambii locuitori ai s. Horăști, care l-a momentul actual sunt reținuți pentru 72 ore.

Cadavrul victimei a fost supus expertizei medico-legală, iar oamenii legii așteaptă rezultatele pentru a stabili cauza decesului. Pe cazul dat a fost inițiat proces penal. Suspecții riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Și-a omorât, în joacă, fratele geamăn

Tragedie fără margini într-o familie din Ialoveni. Un minor de 11 ani a murit, după ce fratele său geamăn ar fi tras în el, accidental, dintr-o armă pneumatică.

Totul s-a întâmplat în data de 21 aprilie, în jurul orei 13.00, în comuna Băcioi din Chișinău. Atenție, urmeză detalii care pot afecta emoțional. Contactat telefonic, șeful Procuraturii Chișinău, Ștefan Șaptefrați, a declarat că arma pneumatică, din care a fost omorât minorul aparține unchiului celor doi frați. În acea zi, minorii, împreună cu părinții venise în ospeție la rude. În timp ce se jucau, copiii ar fi găsit arma lăsată nesupravegheată și ar fi hotărât să se joace cu ea.

La un moment dat, unul dintre frați ar fi apăsat pe trăgaci, iar glontele ar fi nimerit în pieptul celuilalt băiat. Speriați de zgomot, dar și de țipătul minorului, părinții au alergat să vadă ce s-a întâmplat, și l-au văzut pe unul dintre copii la pământ, într-o baltă de sânge. Imediat, la fața locului ar fi venit o ambulanță, însă din nefericire, minorul a murit în drum spre spital. Acum, procuratura sectorului Botanica a pornit o cauză penală pentru a stabili toate circumstanțele.

Presa scrie că părinții minorului decedat sunt oameni de afaceri și locuiesc în orașul Ialoveni.

echipa.md

Citește mai departe

Grave

Crimă la Ialoveni. Un bărbat a fost găsit mort, la el în baie, cu mâinile și picioarele legate.

Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort, la el în baie, cu mâinile și picioarele legate. Informația a fost confirmată pentru Echipa 902 de către ofițerul de presă de la IP Ialoveni, Silvia Vetcu.

Potrivit sursei, la 19 aprilie 2019 ora 19.00 în Serviciul de gardă al Inspectoratului de poliție Ialoveni a parvenit anunț telefonic prin intermediul Serviciului unic 112, pe faptul că în localitatea Horăști r. Ialoveni, la domicilul său a decedat un barbat de 50 ani.

Deplasându-se la fața locului poliția procurorul raionului și medicul legist, s-a stabilit că cadavrul bărbatului de 50 ani se afla în baie având semne de moarte violentă și anume, leziuni în regiunea capului și mâinile legate la spate.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Citește mai departe

topul săptămânii