Rețele de socializare

Grave

Telenești: Un tată a trei copii s-a spânzurat. Înainte să moară, a trimis soției mesaje pe Facebook.

Dorul de soție i-ar fi pus ștreangul la gât unui bărbat în vârstă de 46 de ani. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 5 februarie, în jurul orei 13:00, în gospodăria sa din localitatea Verejeni, raionul Telenești.

Igor Vrabie, anchetator din cadrul IP Telenești, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depistat de către un vecin, într-un coteț din gospodăria sa.

„Acesta era strangulat cu o funie. Bărbatul nu a lăsat niciun bilețel de adio prin care și-ar argumenta gestul disperat, însă a expediat mai multe mesaje soției sale pe aplicația „Messenger”, prin care o roagă să-i răspundă la apeluri. Urmează să stabilim toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și ce l-a făcut pe bărbat să-și pună capăt zilelor”, susține Vrabie.

Potrivit oamenilor din localitate, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, bărbatul s-ar fi strangulat cu o funie, după ce s-ar fi certat cu soția sa, care este plecată de mai mult vreme la muncă în Israel. Acesta ar fi aflat că soția sa l-ar fi înșelat.

Primarul din localitatea Verejeni, Ștefan Bârcă, ne-a zis că nu cunoaște mai multe detalii despre acest caz, dar are doar cuvinte  de laudă despre victimă și că ultima dată l-ar fi văzut la liceu, la întâlnirea cu absolvenții, unde venise împreună cu unul dintre cei trei copii ai săi.

„Nu era un om agresiv, nu consuma alcool și avea grijă de copii. Nu știu ce s-a întâmplat și ce l-a motivat să facă asta. Ultima dată l-am văzut recent, la întâlnirea cu absolvenții, unde a venit împreună cu fiul său”, susține Bârcă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a sinucis bărbatul.

deschide.md

Grave

GROAZNIC: Un șofer a tamponat doi pietoni și a fugit de la fața locului. Una dintre victime a murit pe loc.

Un șofer ar fi tamponat doi pietoni și a fugit de la fața locului. Una dintre victime a murit pe loc. Accidentul a avut loc în seara de 13 februarie, în jurul orei 20.30, la ieșire din localitatea Bogdanovca Veche, raionul Cimișlia.

Potrivit poliției, o persoană neidentificată, conducând un mijloc de transport, care se bănuiește a fi de model Mercedes Benz, a tamponat o femeie de 57 de ani, dar și pe soțul ei de 62 de ani, care mergeau împreună pe stradă. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a murit pe loc, iar soția lui a fost transportată la  Spitalul Raional Cimișlia, cu leziuni corporale sub formă de ruptură de coaste.

La fața locului, Poliţiştii au depistat și ridicat carcasa oglinzii din partea dreaptă de culoare gri metalică şi o bucată de plastic de culoare neagră cu formă variabilă care se presupune a fi de la căptușeala aripii drepte, cel ma probabil, de la un mijlocul de transport MERCEDES BENZ ”E-Class” sau ”C-Class.

Pe cazul dat, Inspectoratul de Poliţie Cimişlia a iniţiat urmărirea penală. La moment se întreprind măsuri de investigare pentru stabilirea conducătorului auto care a părăsit locul producerii accidentului rutier.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO//FOTO/ Mașină ruptă în bucăți

Un bărbat de 41 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a izbit cu mașina pe care o conducea într-un copac de pe marginea drumului.

Totul s-a petrecut în seara de 13 februarie, jurul orei 18.00, în apropiere de orașul Căușeni. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Căușeni, Silvia Vetcu, a declarat că, șoferul nu a adaptat viteza necesară pe timp de noapte.  Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției, a derapat și a ieșit pe contrasens, după care s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului.

Din imaginile surprinse la fața locului, se vede că impactul a fost unul extrem de violent, iar în urma acestuia, camioneta a fost distrusă în totalitate. La fața locului a intervenit o ambulanță. În urma coliziunii, șoferul originar din satul Step-Soci raionul Orhei a fost rănit și a fost transportat la Spitalul Raional Căușeni. El se afla singur în mașina și nu era băut, a arătat etilotestul.

Oamenii legii investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Deces cu semne de întrebare la Rezina

O fetiță de opt ani din Ciorna, raionul Rezina, s-a stins în condiții neclare în Spitalul din Rezina.

Minora ar fi murit în dimineața de 12 februarie în secția de reanimare, după ce a fost internată din cauza unei infecții virale acute. Potrivit zdg.md, tatăl fetiței, a declarat ca pe 11 februarie, fiica sa a fost internată la spitalul din Rezina cu dureri de cap si stări de vomă. În aceeași zi, a fost transferată în secția de reanimare.

Contactată telefonic, directoarea Spitalului raional Rezina, Nina Postu, a declarat pentu zdg că, în momentul internării, minora nu avea febră și prezenta parametrii vitali normali. Până la internare, pe 8 februarie, aceasta fusese diagnosticată cu o infecție virală acută de către medicul din satul Ciorna, unde fetița locuia împreună cu bunica sa. Medicii de la Aviația Sanitară, veniți la Rezina ar fi constatat că pacienta ar avea o intoxicație medicamentoasă. Specialiștii ar fi declarat că bunica i-ar fi administrat medicamente, în lipsa recomandărilor medicilor.

Cazul este investigat de către un consiliu de medicină legală. Totodată, a fost creată și o comisie ministerială, care se va expune pe acest caz.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii