Rețele de socializare

Sociale

Șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri, ar fi impus un minor să-i presteze servicii sexuale în schimbul unei sume de bani. Procuratura Generală confirmă cazul.

Șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri ar fi pretins unui minor servicii sexuale în schimbul unei sume de bani. Cazul dat a fost înregistrat de oamenii legii în seara zilei de 1 februarie în jurul orei 19:00.

Potrivit informațiilor oferite pentru UNIMEDIA de către un angajat din cadrul Poliției, care a solicitat să-i păstrăm anonimatul, șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri, în vârstă de 35 de ani, l-a ademenit pe un copil în vârstă de 17 ani, propunându-i să se deplaseze într-o pădure din apropiere și să-i presteze servicii sexuale în schimbul a 50 de euro.

Sursele ne-au mai spus că bănuitul a fost prins în flagrant cu victima. După cele comise bărbatul a fost reținut, însă la scurt timp, potrivit informațiilor noastre, acesta a fost eliberat.

Procurata Generală a confirmat că acest caz a fost înregistrat și a fost pornită o cauză penală, însă nu ne-a oferit mai multe detalii pentru a nu prejudicia mersul urmăririi penale.

Conform Articolul 175/1 ce prevede ademenirea minorului în scopuri sexuale sau propunerea, convingerea, manipularea, amenințarea, promisiunea de a oferi avantaje sub orice formă, efectuate inclusiv prin intermediul tehnologiilor informaționale sau comunicațiilor electronice, în vederea stabilirii unei întâlniri cu un minor, cu scopul săvârşirii împotriva acestuia a oricărei infracțiuni privind viața sexuală, dacă aceste acțiuni au fost urmate de fapte materiale care conduc la o astfel de întâlnire, se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 6 ani.

Sociale

/FOTO/ Bărbat rămas pe drumuri, după ce i-a ars casa. Acesta cere ajutorul oamenilor.

Un bărbat din Ungheni a rămas pe drumuri, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări, iar soția lui a murit în incendiu.

Soţul bătrânei de 73 de ani, arsă de vie în propria casă din satul Sineşti, raionul Ungheni, a rămas pe drumuri, iar acum se adăposteşte temporar pe la rude. Incendiul a avut loc marţi, iar în locuinţă, pe lângă soţul victimei, ţintuită la pat, mai era o nepoată şi o femeie care îngrijea de bătrână.
Aceştia au reuşit să iasă, la timp, din vâlvătaie.

„Am ieşit repede din casă, o rămas baba şi am auzit baba că striga off, off.”

Răpus de durere, soţul victimei povesteşte că flăcările au pornit din camera în care se afla nepoata lor, de 12 ani, şi femeia care îngrijea de soţia sa.
Incendiul a mistuit toată locuinţa, iar bătrânul a rămas fără acoperiş deasupra capului. Bărbatul va sta deocamdată la fratele său. Orice mic ajutor este binevenit pentru a cumpara sau renova locuința. Vă rugăm din suflet să fim alături de el.

Citește mai departe

Sociale

Doi copii, la spital după ce au băut dintr-o sticlă cu înălbitor de rufe

Doi copii au ajuns la spital după ce au băut dintr-o sticlă cu înălbitor de rufe.

Cazul a avut loc la 20 aprilie curent, în orașul Dnestrovsc din regiunea transnistreană, transmite Știri.md.

Potrivit presei din regiune, mama copiilor de doi ani și respectiv un an a fost distrasă doar pentru câteva minute pentru a lua lucrurile din mașina de spălat.

Când a revenit, minorii deja băuseră lichidul.

Femeia a sunat imediat la ambulanță, iar micuții au fost transportați la Centrul Mamei și Copilului din Chișinău.

Pe moment, viața copiilor este în afara oricărui pericol.

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Gruparea BORMAN. Unul din membri, condamnat pentru că a scos ilegal 10.000 euro din RM

20 de ani de pușcărie pentru unul dintre membrii grupării Borman. Magistrații de la Curtea de Apel Chișinău l-au condamant tânărul de 28 de ani, după ce l-au recunoscut vinovat pentru contrabandă cu bani și droguri.

Potrivit procurorilor de la PCCOCS, condamnatul, racola persoane cu ajutorul cărora scotea prin contrabandă bani din Republic Moldova și le organiza deplasări în Spania, de unde procurau hașiș de la alți membrii ai grupării. Astfel, în perioada decembrie 2013-ianuarie 2014, condamnatul a scos prin contrabandă din Republica Moldova o sută de mii de euro.

Din acești ani a cumpărat aproximativ 100 kg de droguri de tip hașiș din Spania, iar ulterior a transportat drogruile în Rusia. Aceștia au reușit să vândă o parte din droguri în Rusia, iar 46 de kg jumătate de hașiș a fost depistată și ridicată de către polițiștii din Rusia,  transportatorii fiind condamnați tot acolo. Investigarea infracțiunilor comise de către organizația criminală BORMAN, a fost efectuată de către procurorii PCCOCS împreună cu ofițerii de investigații ai INI al MAI în împreună cu polițiștii idn Spania și Rusia. Colegiul Penal al Curții de Apel Chișinău l-a condamnat pe membrul organizației BORMAN, la 20 ani de pușcărie.

Totodată, au dispus încasarea în folosul statului a circa 1.800.000 de lei, echivalentul banilor scoși prin contrabandă din RM.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii