Rețele de socializare

Rutiere

Tragedia de la Bozieni: Mama băiețelului decedat s-a stins la spital

Mama copilului de 12 ani, care a decedat în accidentul care s-a produs acum două săptămâni lângă Bozieni, s-a stins la spital.

Accidentul s-a produs pe 6 ianuarie, lângă localitatea Bozieni din raionul Hâncești.

Un microbuz de pe ruta Chișinău – Gura Galbenei, care se deplasa cu viteză necorespunzătoare la condițiile meteo și pentru că avea cauciucurile din spate uzate, când a încercat sa frâneze a derapat și a ajuns într-un copac.

Potrivit poliției, copilul de 12 s-a stins la spital în secția de reanimare, iar mama acestuia se afla în stare foarte gravă acolo.

Femeia s-a stins ieri la spital.

Rutiere

/VIDEO/ O autocisternă care transporta BITUM s-a răsturnat, la Soroca. Pompierii au tractat camionul.

Ieri  22 aprilie, 2019, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați pentru a tracta o autocisternă  inversată pe traseu ce transporta bitum .

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:30 de minute. Conform datelor IGSU, cisterna s-a inversat în urma unui accident  produs pe traseul R-14, în apropierea localității Grigorăuca a raionului Soroca. La fața locului a fost îndreptată o autospecială de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că  autocisterna ce transporta 23 tone de bitum a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un șanț.

Salvatorii au separat-o de autocamion după ce au efectuat lucrări de tractare, evitînd scurgerea petrolului. Totodată, angajații IGSU au asigurat securitatea antiincendiară la locul incidentului.  În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit și scurgeri de bitum nu au fost înregistrate. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au inrervenit în 35 situații de risc.

Pompierii îndeamnă oamenii să apeleze Serviciul unic de urgență 112 în diverse situații de risc.

Citește mai departe

Rutiere

/VIDEO/ Accident pe Viaductul din Chișinău. Patru mașini – grav avariate.

Accident pe Viaductul din Chișinău. patru mașinis-au tamponat violent. Totul a avut loc cu puțin timp în urmă, pe Bd. Dacia, direcția dinspre centru spre Botanica.

Imaginile au fost expediate la adresa redacției noastre de către un martor ocular.

Din imagini se vede că cel mai avariat a fost al doilea autoturism. Deocamdată nu este clar cum s-a produs accidentul de circulație. Cel mai probabil, șoferul din prima mașină ar fi oprit brusc, iar cei din urmă nu ar fi păstrat distanța dintre vehicule și s-au tamponat în lanț.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Pentru provocarea unui accident de circulație, legea prevede 1500 de lei amendă și 6 puncte de penalizare.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Accident fatal, produs de alcool, la Dubăsari. Un mort și două persoane rănite.

Un bărbat de 36 de ani a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a ajuns în gardul unei gospodării. Tragedia rutieră a avut loc în noaptea de 22 aprilie, în jurul orei 03.00, în orașul Dubăsari.

Potrivit milițienilor din regine, proprietarul automobilului este bărbatul decedat, în acea seară, însă, la volan ar fi urcat prietena lui, în vârstă de 33 de ani, care era în stare de ebrietate.

Pe bancheta din spate mai era și un bărbat de 34 de ani. La un moment dat, șoferița ar fi pierdut controlul asupra direcției, iar mașina s-a lovit mai întâi într-o bordură, după care a ajuns într-un gard.

În urma impactului, proprietarul mașinii a murit pe loc. Celelalte două persoane din autoturism au ajuns la spital. Milițienii din regiune investighează cazul.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii