Rețele de socializare

În căutare

STRIGĂT DE AJUTOR: Un tânăr de 21 de ani a dispărut, chiar după ce și-a sărbătorit ziua de naștere.

Un tânăr de 21 de ani a dispărut încă de la începutul lunii ianuarie, iar rudele nu mai ști unde să îl caute. 

O rudă al tânărului s-a adresat redacției noastre după ajutor. Potrivit ei, pe data de trei ianuarie tânărul dispărut și-a sărbătorit ziua de naștere, iar din acea zi nimeni nu mai știe nimic de el.
Se numește Andrei Dubovca și este originar din satul Rădeni, raionul Călărași. Acesta lucra la o spălătorie auto din sectorul Râșcani din capitală.
În ultimii ani tânărul nu locuia în satul de baștină, ci închiria un apartament în  Chișinău.
După ce toate încercările rudelor de a-l găsi nu s-au soldat cu succes, acestea s-au adresat la poliție. Persoanele care l-au recunoscut pe tânărul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 060 205 165.
Orice informație poate fi utilă. 

echipa.md

În căutare

STRIGĂT DE AJUTOR: O tânără de 21 de ani a dispărut de două zile. Rudele disperate nu-i pot da de urmă.

O tânără de 21 de ani din Chișinău a plecat de la locul de muncă și de două zile nu a mai revenit acasă. Familia cere ajutorul oamenilor pentru a o găsi.

Sora tinerei dispărute a făcut o postare pe Facebook, în care a scris că tânăra lucra la grădinița Grădinița nr.46 de pe strada  Bernardazzi. Aceasta nu s-ar mai fi întors de la lucru, iar telefonul ei este deconectat.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că astăzi, la ora 12.20, directoarea grădiniței unde lucra tânăra ar fi sunat la poliție și ar fi anunțat că mama și sora tinerei dispărute ar fi venit la grădiniță pentru a o căuta. La fața locului s-a deplasat inspectorul de sector. Acum rudele vor depune o cerere la poliție, iar forțele de ordine vor iniția căutările.

În acest context, persoanele careau recunoscut-o pe tânăra din imagini și cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 060 607 120. Orice informație poate fi utilă. 

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A fugit cu 2.600 de EURO

Bărbatul ce apare în imagine este cătut de polițiștii sectorului Centru, pentru escrocherie.

Acesta în luna septembrie 2018, aflânduse pe str. V. Cheltuială, sub pretextul procurării și transportarea unui automobil de model ,,Mercedes ” din Republica Federală Germană în Republica Moldova, a însușit de la un tânăr în vârstă de 21 ani, bani în sumă de 2600 euro, însă până la moment nu și-a onorat obligațiile.

Astfel, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numărul de telefon: 069 252 555

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Căutat de rude de patru ani de zile

Un bărbat de 66 de ani din Bender este căutat de rude și prieteni de mai bine de trei și jumătate. Potrivit milițienilor din regiune, acesta ar fi plecat de acasă în data de patru august, 2015, iar din acea zi, nimeni nu mai șite nimic de el.

Vladimir Danțev are înălțimea de 1.60-1.70m, corpolență medie, ochii gri și părul șaten. În ziua dispariției, purta un tricou cafeniu, ciorapi negri și era încălțat într-o pereche de șlapi pentru plajă de culoare galbenă.

Persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagine și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau la numărul de telefon 077 514 116.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii