Rețele de socializare

Grave

Crimă la Trușeni. Un bărbat a fost reținut, suspectat că și-a ucis, în bătăi, mama.

Bărbat de 34 de ani, domiciliat în comuna Trușeni mun. Chișinău, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind suspectat de omorul mamei sale.

Crima a fost săvârșită în dimineața zilei de 02 ianuarie, Inspectoratul de Poliție Buiucani fiind alertat de un locuitor a comunei, care a declarat că și-a găsit vecina fără suflare, în propria locuință.

Deplasându-se la fața locului, grupa operativă a sectorului Buiucani, în locuință au depistat cadavrul femeii în vârstă de 70 de ani, iar în urma examinării medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit în urma leziunilor în regiunea capului.

Ulterior în urma unui șir de măsuri complexe de investigație, întreprinse de oamenii legii, pe urme fierbinți individul a fost reținut, acesta s-a dovedit a fi fiul victimei. În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina.

Bănuitul este reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău și este cercetat penal pentru omor intenționat, acesta riscă  închisoare până la 20 de ani sau detenție pe viață.

Grave

UPDATE: Băiețelul de șapte ani din Ialoveni, anunțat dispărut, a fost găsit mort într-o fântână de lângă casă.

Băiețelul de șapte ani din Ialoveni, anunțat dispărut, a fost găsit mort. Cadavrul copilului a fost depistat astăzi, de către polițiști.

Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă de la IP Ialoveni, Silvia Vetcu. Cadavrul micuțului a fost depistat într-o fântână din apropierea casei.

Amintim că, băiatul de șapte ani ar fi plecat de acasă în data de 24 marite, aproximativ la ora 19.50. Polițiștii și carabinierii, ajutați de locuitorii orașului Ialoveni l-au căutat pe băiat prin tot orașul.

Micuțul suferea de autism și nu putea vorbi.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele în care a decedat micuțul.

echipa.md

 

Citește mai departe

Grave

Alcoolemie penală la Ștefan Vodă. Un bărbat i-a tăiat un deget de la picior iubitei sale și l-a aruncat în sobă.

Ceartă cu final nefericit la Ștefan Vodă. Un bărbat și-a luat concubina la bătaie, după care i-a tăiat degetul de la picior cu o foarfecă de croitorie.

Ofițerul de presă de la IP Ialoveni a declarat că poliția a fost anunțată pe 24 martie, de către mama victimei.

Deplasându-se la fața locului poliția a stabilit că femeia de 35 ani împreună cu concubinul ei de 53 ani, locuiau în s. Olănești r. Ștefan Vodă, la domiciliul concubinului. La 23 martie 2019, aceștia ar fi consumat împreună băuturi alcoolice și ulterior între ei s-ar fi iscat un conflict. Conflictul a continuat cu aplicarea violenței din partea bărbatului, care și-ar fi lovit concubina cu mîinile, dar și cu un lemn peste tot corpul. Aproximativ pe la ora 02.00 acesta i-ar fi tăiat degetul mare de la picior cu o foarfecă și l-a aruncat în sobă.

Femeia de 35 ani a povestit incidentul în dimineața zilei de 24 martie unei vecine, care ulterior a anunțat-o pe mama acesteia, locuitoare a s. Antonești.

Cei doi concubini au împreună doi copii care sunt crescuți și educați de bunica, mama femeii, din motiv că părinții sunt decăzuți din drepturi părintești.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art. 201 CP al RM, violență în familie.

Bărbatul bănuit în săvârșirea infracțiunii este reținut pentru 72 ore.

Dacă va fi găsit vinovat acesta ar risca până la 6 ani privațiune de libertate.

Citește mai departe

Grave

Incendiu la Ungheni: Un bărbat de 48 de ani a murit, ucis de o țigară nestinsă.

Un bărbat de 48 de ani din Ungheni a fost găsit mrot, în locuința sa, cuprinsp de flăcări. Focul a izbucnit de la o țigară nestinsă. Totul s-a întâmplat astăzi, puțin după ora 14.00, într-o gospodăriedin satul Cornești.

imagine simbol

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Ungheni, Cristina Vicol a declarat că la fața locului s-a deplasat grupul de urmărire penală a IP Ungheni, dar și un echipaj a pompieri.

În urma măsurilor de stingere a incendiului s-a stabilit faptul că, în dormitorul apartamentului pe pat, a fost depistat cadavrul proprietarului care s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Incendiul a fost localizat, cauza preventivă a izbucnirii incendiului este neatenţia cu focul din partea proprietarului(a fumat în apartament). Bărbatul locuia de unul singur, neangajat în cîmpul muncii, făcea abuz de alcool.

Alte persoane nu au avut de suferit. Grupul de urmărire penală la moment întreprind măsurile ce se impun, la fața locului, urmînd ca după lichidarea completă a incendiului, cadavrul să fie îndreptat la spitalul raional Călărași pentru efectuarea examinării medico legale și stabilirea cauzei decesului.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii