Rețele de socializare

Grave

BĂLȚI: O femeie a murit, lovită de un tren marfar

Sfârșit trafic pentru o femeie de 30 de ani din Bălți. Aceasta a murit după ce a fost lovită de trenul de pe ruta Ungheni – Bălți.

Tragedia a avut loc în seara zilei de 27 decembrie, în jurul orei 20:20, în apropiere de gara din municipiul Bălți. Victima a fost observată de către un trecător care a sunat la 112.

Contactat telefonic, ofițerul de presă al IP Bălți, Jana Molceanov, a declarat că, trenul marfar care venea de la Ungheni a lovit femeia în timp ce victima traversa calea ferată neregulamentar într-o zonă neiluminată.

Femeia a fost lovită în zona capului, iar din cauza traumelor grave, aceasta a decedat pe loc, până la venirea ambulanței. Potrivit poliției, victima nu are un loc permanent de trai.

Oamenii legii cercetează cazul pentru stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

echipa.md

Ediție TV

/VIDEO/ Băiețelul de șapte ani, găsit mort

Băieţelul de ȘAPTE ani din oraşul Ialoveni, dat dispărut, a fost găsit mort. Corpul neînsufleţit al micuțului a fost găsit într-o fântână, în apropiere de casă. Potrivit poliției, băiețelul a ieşit din casă în seara de 24 martie, aproximativ la ora 19.50, fără să anunţe pe cineva şi nu s-a mai întors.

Părinţii au alertat imediat poliţia, care au pornit căutările alături de carabinieri, salvatori şi localnici. În dimineața de 25 martie au fost reluate căutările. În jurul orei 12:30, copilul a fost depistat într-o fântână.

Băiețelul suferea de autism. Deocamdată nu se cunoaște cum s-a întâmplat totul.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele producerii tragediei. 

echipa.md

 

Citește mai departe

Grave

Alcoolemie penală la Ștefan Vodă. Un bărbat i-a tăiat un deget de la picior iubitei sale și l-a aruncat în sobă.

Ceartă cu final nefericit la Ștefan Vodă. Un bărbat și-a luat concubina la bătaie, după care i-a tăiat degetul de la picior cu o foarfecă de croitorie.

Ofițerul de presă de la IP Ialoveni a declarat că poliția a fost anunțată pe 24 martie, de către mama victimei.

Deplasându-se la fața locului poliția a stabilit că femeia de 35 ani împreună cu concubinul ei de 53 ani, locuiau în s. Olănești r. Ștefan Vodă, la domiciliul concubinului. La 23 martie 2019, aceștia ar fi consumat împreună băuturi alcoolice și ulterior între ei s-ar fi iscat un conflict. Conflictul a continuat cu aplicarea violenței din partea bărbatului, care și-ar fi lovit concubina cu mîinile, dar și cu un lemn peste tot corpul. Aproximativ pe la ora 02.00 acesta i-ar fi tăiat degetul mare de la picior cu o foarfecă și l-a aruncat în sobă.

Femeia de 35 ani a povestit incidentul în dimineața zilei de 24 martie unei vecine, care ulterior a anunțat-o pe mama acesteia, locuitoare a s. Antonești.

Cei doi concubini au împreună doi copii care sunt crescuți și educați de bunica, mama femeii, din motiv că părinții sunt decăzuți din drepturi părintești.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art. 201 CP al RM, violență în familie.

Bărbatul bănuit în săvârșirea infracțiunii este reținut pentru 72 ore.

Dacă va fi găsit vinovat acesta ar risca până la 6 ani privațiune de libertate.

Citește mai departe

Grave

Incendiu la Ungheni: Un bărbat de 48 de ani a murit, ucis de o țigară nestinsă.

Un bărbat de 48 de ani din Ungheni a fost găsit mrot, în locuința sa, cuprinsp de flăcări. Focul a izbucnit de la o țigară nestinsă. Totul s-a întâmplat astăzi, puțin după ora 14.00, într-o gospodăriedin satul Cornești.

imagine simbol

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Ungheni, Cristina Vicol a declarat că la fața locului s-a deplasat grupul de urmărire penală a IP Ungheni, dar și un echipaj a pompieri.

În urma măsurilor de stingere a incendiului s-a stabilit faptul că, în dormitorul apartamentului pe pat, a fost depistat cadavrul proprietarului care s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Incendiul a fost localizat, cauza preventivă a izbucnirii incendiului este neatenţia cu focul din partea proprietarului(a fumat în apartament). Bărbatul locuia de unul singur, neangajat în cîmpul muncii, făcea abuz de alcool.

Alte persoane nu au avut de suferit. Grupul de urmărire penală la moment întreprind măsurile ce se impun, la fața locului, urmînd ca după lichidarea completă a incendiului, cadavrul să fie îndreptat la spitalul raional Călărași pentru efectuarea examinării medico legale și stabilirea cauzei decesului.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii