Rețele de socializare

Grave

O fostă profesoară, găsită moartă în casă, la Dondușeni

O femeie a alertat poliția, după ce a venit în vizită la o fostă colegă, dar a găsit-o în casă fără suflare. Femeia a fost sugrumată, iar crima a avut loc în noaptea de 23 spre 24 decembrie, în loclaitata Scăieni, din raionul Dondușeni.

Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Dondușeni, a declarat pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a femeie în vârstă de 84 de ani, care  anterior a activat în calitate de profesoară la școala din localitate.

„Cadavrul femeii a fost descoperit ieri dimineață, de către o fostă colegă, care a venit în vizită la aceasta. Se presupune că femeia a fost sugrumată, dar încă nu au fost identificate careva persoane suspecte. Nu se cunoaște la această oră dacă din casa victimei au fost furate bunuri materiale”, a precizat Talpă.

Talpă a mai adăugat că pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar oamenii legii întreprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili identitate și reține pe făptași.

deschide.md

Grave

Tragedie la Comrat. Un tânăr de 32 de ani s-a înecat într-un lac din oraș.

Un tânăr de 32 de ani s-a înecat într-un lac din orașul Comrat. Tragedia s-a produs în data de 16 iunie.

Potrivit gagauzinfo.md, bărbatul se scălda în iaz, iar, la un memoent dat a dispărut de la suprafața apei. La fața locului au fost chemași salvatorii care, la scurt timp au depistat tânărul, la fundul lacului. Din nefericire, acesta nu mai dădea niciun semn de viață.

Poliția din Comrat cercetează cazul pentru a stabili circumstanțele exacte în care a murit tânărul.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A sărit în gol de la etajul 13

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce a sărit în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuințe din capitală. Tragedia s-a întâmplat în seara de 17 iunie, în jurul orei 20. 50, în sectorul Ciocana.

Ofițerul de presă de la poliția Capitalei, Natalia Stati, a declarat că, victima a intrat în scara unui bloc de pe strada Ginta Latină, a urcat cu ascensorul până la ultimul etaj și s-a aruncat în gol de la balconul comun. Bărbatul a fost găsit mort în fața blocui de locuințe,de către locatari, care au sunat imediat la 112.

La fața locului, polițiștii au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 35 de ani și nu locuia în blocul cu pricina. Acesta nu a mai putut fi salvat, în urma impactului cu solul a decedat, iar echipajul medical, nu au putut decât să constate decesul. Potrivit poliției, victima se afla la evidența medicului psihiatru.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și ce l-a făcut pe bărbat să regurgă la acest gest extrem.

echipa.md

Citește mai departe

Grave

Femeie de 38 de ani, găsită moartă în iazul din curtea vecinului. Victima era dispărută de o lună de zile. Sătenii cred că este vorba de o crimă.

Descoperire macabră în satul Ermoclia din Ștefan Vodă. Cadavrul unei femei de 38 de ani a fost depistat în iazul din grădina unui vecin de-al victimei. Cel puțin asta susține o prietenă de familie a fratelui victimei.

Femeia ne-a conectat și ne-a povestit că victim a fost anunțată dispărută în data de 27 mai. Cadavrul femeii ar fi ieșit la suprafața apei în data de 18 mai, în jurul orei 11.00.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au scos victim din apă. Cadavrul victimei, care, din spusele femeii, s-ar fi aflat timp de aproape o lună în apă, este în stare de putrefacție. Polițiștii le-au interzis vecinilor să se apropie de cadavru. Femeia care ne-a contactat consideră că este vorba despre o crimă.

”Dacă se îneca singură, cadavrul ar fi ieșit la suprafață după câteva zile, dar, a trecut aproape o lună.”, a declarat o prietenă de familie a fratelui victimei.

Aceasta ne-a mai spus că femeia decedată are doi băieți minori, de șapte și, respectiv, 14 ani. Victima mai are și un frate, care locuiește în Italia.

Contactat de echipa 902, ofițerul de presă de la IGP, Mariana Beșivu a declarat că în data de  18.06.2019, prin telefon, în unitatea de gardă a IP Ştefan Vodă a parvenit o informație că, la ora 10:00, într-un bazin acvatic din grădina din grădina unui locuitor al satului Ermocliaa fost depistat cadavrul unei femei de 38 de ani.

Medicul legist nu a depistat careva semne vizibile de moarte violentă pe corpul victimei. Femeia decedată ar fi dispărut de la domiciliu în seara de la data de 27 mai 2019.

Circumstantele se stabilesc.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii