Rețele de socializare

Diaspora

Ucigașul unui moldovean, reținut în Rusia după 13 ani

Suspectul în cazul unui moldovean ucis în Rusia a fost reținut la 13 ani de la crimă. Anunțul a fost făcut de organele de drept pentru presa din Federația Rusă.

Imagine simbol

Corpul neînsuflețit al bărbatului originar din Moldova a fost găsit într-un apartament în anul 2005.

Oamenii legii l-au acuzat de crimă pe un bărbat din Sankt Petersburg, dar acesta a reușit să fugă.

Suspectul a fost dat în căutare internațională, iar pe 18 decembrie 2018 a fost reținut în orașul Velikii Novgorod.

Anchetatorii susțin că au destule dovezi care arată că bărbatul era beat în momentul în care l-a înjunghiat de câteva ori pe amicul său.

Diaspora

Moldovean, găsit de poliția din Italia, după ce a postat o poză pe Facebook. Bărbatul va plăti 39 de amenzi, în sumă de peste 6 000 de euro.

Un moldovean a fost găsit de poliția din Italia după ce acesta a postat o poză Facebook. Acesta era căutat pentru 39 de încălcări ale regulilor de circulație, în special pentru depășirea limitei de viteză.

Este vorba despre un moldoveand e 34 de ani, care timp de șase luni, ar fi fost surprins de 39 de ori cum încalcă regimul de viteză, pe străzile din orașul Vincenza, Italia.

Bărbatul este proprietarul unui Mercedess. Acesta este titularul unei firme cu sediul în Republica Cehă.

Poliția nu putea da de bărbat pentru a-i da facturile pentru amenzile pe carele avea. Deoarece el nu locuia la adresa unde își are reședința. La începutul lunii martie, moldoveanul a postat o fotografie pe Facebook.

Ghinionul acestuia a fost ca fotografia lui să fie văzută de un agent de patrulare. Acesta l-a recunoscut, a stabilit locul unde se află și i-a înmânat toate cele 39 de facturi, cu amenzi în sumă de 6.250 de euro. 

echipa.md

Citește mai departe

Diaspora

Moldovean suspectat de viol în Ucraina. Și-ar fi violat, timp de 7 ani propria nepoată. Totul a început când victima avea 13 ani.

Un bărbat in RM este suspectat că și-ar fi violat timp de șapte ani propria nepoată. Totul a început când victima avea 13 ani.

O tânără de 20 de ani, originară din Kiev s-a adresat la poliție și a declarat că timp de șapte ani a fost violată de unchiul său, originar din Republica Moldova. Potrivit OBOZREVATEL, tânăra ar fi fost agresată sexual pentru prima dată la vârsta de 13 ani. În tot acest timp, bărbatul ar fi impus-o să întrețină cu el relații sexuale.

Tânăra le-ar mai fi povestit oamenilor legii că ea locuiește cu agresorul său sub același acoperiș. Cu ei mai locuiesc și mama și mătușa ei.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani este cercetat de către autoritățile din Ucraina, suspectat de viol. 

echipa.md

Citește mai departe

Diaspora

Moldovean, căutat de nouă ani în Italia, reținut pe Aeroportul din Verona

UN moldovean de 36 de ani, a fost reținut pe un aeroport din Italia, suspectat de un șir de furturi. Bărbatul era anunțat în căutare încă din 2010.

Sâmbătă seara, după ora 22.00, polițiștii de pe Aeroportul din Verona l-au reținut pe un moldovean de 36 de ani, care era căutat de autoritățile italiene încă din 2010.

Potrivit portalului veronasettegiorni.it, moldoveanul era căutat pentru o mulțime de furturi din locuințe, comise pe teritoriul Veronei.

Bărbatul, originar din Chișinău, ar fi încercat să se ascundă printre pasagerii aflați pe aeroport, însă, după mai multe verificări, oamenii legii l-au recunoscut. Apoi s-a stabilit că bărbatul a fost condamnat la un an de pușcărie pentru infracțiunile comise, însă, ar fi reușit să se eschiveze de la răspundere.

Acum, el riscă să mai primească încă câțiva ani de detenție. 

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii