Rețele de socializare

În căutare

Un minor de 14 ani a dispărut. Minorul i-ar fi trimis un SMS fratelui său , în care era scris că locuiește cu un traficant de droguri.

Un minor de 14 ani s-a pornit acasă de la bunica lui, însă, nu a mai ajuns. După câteva zile de căutări, bunica băiatului s-a adresat la poliție.

Aceasta le-ar fi povestit oamenilor legii că minorul se afla la ea acasă, în orașul Bălți. Pe 14 decembrie, acesta s-ar fi pornit acasă la părinții săi, în satul Popovca din raionul Fălești. Împreună cu el mai era și o prietenă. Fata a ajuns acasă, însă băiatul – nu.

La câteva zile după dispariție, minorul i-ar fi trimis un SMS fratelui său mai mare, în care era scris că locuiește cu un traficant de droguri, și ar fi zis că-i place. Rudele minorului se tem ca, nu cumva, acesta să fi început să consume și el narcotice. În ziua când a dispărut, Ilie Hutcu, purta o geacă albastră, o pereche de blugi, de asemenea albaștri, și era încălțat într-o pereche de adidași negri.

Rudele le-ar mai fi spus polițiștilor că anterior, băiatul ar fi plecat de mai multe ori, fără să anunțe pe cineva. Persoanele care l-au recunoscut pe minorul din imagine și cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 068 188 175.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md

Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat dispărut de o lună de zile

Un bărbat de 37 de ani din orașul Râbnița a dispărut fără veste de mai bine de o lună de zile. Disperate, rudele bărbatului s-au adresat milițienilor din regiune.

Acestea ar fi declarat că bărbatul a fost văzut ultima dată în data de cinci mai, iar din acea zi, nimeni nu mai știe nimic de el. Alexei Gulinschii are înălțimea de 1.80m, corpolența medie, părul șaten deschis și ochii albaștri spre gri. Potrivit rudelor, bărbatul dispărut are o cicatrice de cinci centimetri la genunchiul stâng.

În ziua dispariției, purta o geacă gri și o pereche de blugi albaștri. În acest context, persoanele care au recunoscut persoana din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau la numărul de telefon 055 543 520 .

Orice informație contează.

echipa.md

 

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Spărgea mașini și fura tot ce găsea

Și-au lăsat telefoanele mobile și notebookurile în mașini, iar dimineața s-au pomenit fără ele.

Doi proprietari de automobile, care locuiesc pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica, s-au adresat la poliție și au declarat că din autoturismele lor au dispărut un notebook, o tabletă, un telefon mobil și un magnitofon auto, în valoare totală de peste 15.000 de lei.

La fața locului, forțele de ordine au stabilit că suspectul ar fi distrus lacătele de la portierele mașinilor și a reușit să pătrundă în autoturisme și să fure bunurile lăsate nesupravegheate. Acțiunile bărbatului au fost surprinse și de camerele de supraveghere instalate în preajmă.

Poliția capitalei roagă cetățenii care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și deține informații despre locul unde s-ar putea afla, să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 069 369 358.

Dacă va fi identificat și găsit vinovat, suspectul riscă amendă de până la 67.500 de lei sau detenție de până la patru ani.

echipa.md

 

Citește mai departe

În căutare

/FOTO/ Bărbat din Chișinău, dispărut după ce a plecat la Odesa. Fiica acestuia îl caută cu disperare.

O internaută cere ajutor pentru a-și găsi tatăl. A plecat sâmbătă în Odesa și nu s-a mai întors.

O femeie care locuiește în Chișinău își caută disperată tatăl, transmite Știri.md.

În mesajul acesteia, postat pe o rețea de socializare, se spune că el a plecat sâmbătă în Odesa și nu s-a mai întors nici până acum, chiar dacă era stabilit să se întoarcă seara în aceeași zi.

Cei care îl recunoasc sau l-au văzut sunt rugați să apeleze la numărul 079 168 220.

Citește mai departe

topul săptămânii