Rețele de socializare

În căutare

Un minor de 14 ani a dispărut. Minorul i-ar fi trimis un SMS fratelui său , în care era scris că locuiește cu un traficant de droguri.

Un minor de 14 ani s-a pornit acasă de la bunica lui, însă, nu a mai ajuns. După câteva zile de căutări, bunica băiatului s-a adresat la poliție.

Aceasta le-ar fi povestit oamenilor legii că minorul se afla la ea acasă, în orașul Bălți. Pe 14 decembrie, acesta s-ar fi pornit acasă la părinții săi, în satul Popovca din raionul Fălești. Împreună cu el mai era și o prietenă. Fata a ajuns acasă, însă băiatul – nu.

La câteva zile după dispariție, minorul i-ar fi trimis un SMS fratelui său mai mare, în care era scris că locuiește cu un traficant de droguri, și ar fi zis că-i place. Rudele minorului se tem ca, nu cumva, acesta să fi început să consume și el narcotice. În ziua când a dispărut, Ilie Hutcu, purta o geacă albastră, o pereche de blugi, de asemenea albaștri, și era încălțat într-o pereche de adidași negri.

Rudele le-ar mai fi spus polițiștilor că anterior, băiatul ar fi plecat de mai multe ori, fără să anunțe pe cineva. Persoanele care l-au recunoscut pe minorul din imagine și cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 068 188 175.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md

Ediție TV

/VIDEO/ Jaf la o instituție de creditare din Bălți

Un bărbat este căutat de oamenii legii, după ce a intrat în oficiul unei companii de creditare și a amenințat-o pe managerul pe vânzări, de la care a furat o brățară din aur și câteva mii de lei.

Un bărbat este căutat de poliție, suspectat că a comis un jaf în oficiul unei instituții de creditare nebancare din Bălți. În după amiaza de17 ianuarie, bărbatul, care purta o cagulă pe cap, a dat buzna în încăpere și a amenințat-o cu bătaie pe managerul de vânzări a instituției, o tânără de 30 de ani.

Din imaginile video surprinse de camerele de supraveghere se vede cum acesta intră în oficiu, se apropie de femeie și îi cere să-i dea banii. Potrivit poliției, bărbatul i-ar fi furat o brățară din aur, dar și 3500 de lei din oficiu. Poliția a pornit o cauză penală pentru jaf, iar oamenii legii încearcă să dea de făptaș.

Bărbatul are aproximativ 30 de ani, înălțime 170 cm și era îmbrăcat în geacă neagră, pantaloni de culoare neagră cu dungi albe și încălțat în adidași. Cei care dețin detalii despre incident sunt rugați să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 023 123 476.

Dacă va fi găsit vinovat el riscă o amendă de până la 67 de mii 500 de lei sau până la 7 ani de detenție.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A dispărut de o lună de zile

Un bărbat de 74 de ani din Camenca a dispărut de mai bine de o lună de zile, iar rudele nu pot da de el. Potrivit milițienilor din regiune, acesta ar fi plecat de acasă pe data de 11 decembrie 2018, iar din acea zi nimeni nu mai știe nimic de el.

Vasile Gulevatâi are înălțimea de 1.65m-1.70m, corpolență medie și părul blond. Bărbatul are o cicatrice de aproximativ doi cm pe obraz și merge șchiopătând. În ziua dispariției purta o cămașă și un pulover închise la culoare, o geacă gri, pantaloni albaștri de tip sport și era încălțat într-o pereche de papuci albaștri.

Rudele le-ar mai fi spus milițienilor din regiune că bărbatul are pierderi de memorie, iar, anterior, ar fi plecat de mai multe ori de acasă. Persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagine și cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau la numărul de telefon 021 621 422.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md

 

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Surprinsă cum fură un telefon

O tânără a fost surprinsă de camerele de supraveghere dintr-un centru comercial în timp ce fură un telefon mobil de pe tejgheaua unui butic.

S-a întâmplat în data de 23 decembrie, aproape de ora 13.00, într-un centru comercial de pe Viaduct, din centrul Chișinăului. Soțul victimei a postat pe o rețea de socializare imaginile de la locul incidentului. Din filmuleț se vede cum tânăra pare să se uite printre produsele de pe rafturi.

La un moment dat, asigurându-se că nu o va observa nimeni, aceasta ia telefonul vânzătoarei, lăsat nesupravegheat pe tejghea. Ulterior, tânăra părăsește magazinul. Autorul postării a scris că poliția a fost deja anunțată, iar pe caz a fost pornită o cauză penală.

Persoanele care au recunoscut tânăra ce apare în imagine sau cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 076 709 856.

Conform legii în vigoare, furtul se pedepsește cu amendă de până la 67 de mii 500 de lei sau cu până la patru ani de detenție.

Citește mai departe

topul săptămânii