Rețele de socializare

Diaspora

O moldoveancă dispărută în Italia, căutată cu disperare de 3 săptămâni

O femeie din Republica Moldova care muncea la o familie de italieni a dispărut fără urmă.

Sesizarea la Poliția din Italia a fost făcută chiar de unul dintre membrii familiei la care muncea moldoveanca.

Bătrâna din Italia a declarat că moldoveanca Vera Malac a ieșit din casă doar cu cheile, nimic altceva, până nici proteza dentară nu și-a luat-o.

Potrivit italiencei, Vera trecea printr-o perioadă psihologică dificilă în viața ei, se confrunta cu grave probleme de sănătate.

Femeia la care lucra conaționala noastră admite că Verei i s-a făcut rău pe stradă și e internată la spital.

Prezentatorii unei emisiuni din Italia, la fel au anunțat despre dispariția femeii din Republica Moldova.

Vera Malac are 58 de ani, înălțimea – 1.70 m, păr blond.

Moldoveanca a lucrat la Roma în ultimii 15 ani. Este vorbitoare de română, rusă și italiană.

Ultima dată a fost văzută în amiaza zilei de 1 decembrie.

stiri.md

Diaspora

Un tânăr din RM, stabilit în Israel, se zbate între viață și moarte. Este victima unui atentat terorist.

Alexandr Dvorovschii este un moldovean stabilit în Israel. Acesta se zbate între viață și moarte fiind victima unui atac terorist ce a avut loc ieri, în Ariel, Israel. Tânărul era angajat al armatei israelieni, iar în momentul de față se află la spital în stare gravă.

Alexandru s-a repatriat în Israel din Moldova după fratele său. În scurt timp, în Israel s-a mutat întreaga sa familie, scrie vesti.co.il Împreună cu familia sa, Alexandru trăiește în orașul Nazrat-Ilit din nordul țării.

În momentul de față acesta se află în spitalul Beilinson. I-a fost făcută o operație, după care a fost mutat la terapie intensivă. Medicii fac tot ce pot pentru a îi salva viața.

Amintim că în teractul de la Ariel a murit un tânăr de 19 ani, care avea greadul de sergent superior în armata israelită.

telegraph.md

Citește mai departe

Diaspora

/VIDEO/ Un moldovean, judecat în Rusia pentru furtul unui bancomat

Un bărbat din Taraclia este judecat în Rusia pentru furtul unui bancomat în care erau 1,8 milioane de ruble rusești. Infracțiunea a fost comisă în decembrie 2013.

În decembrie 2013, moldoveanul, împreună cu șase complici, a spart ușa magazinului și a furat un bancomat care avea aproximativ 1,8 milioane de ruble. Cazul a avut loc într-un sat din Mordovia, transmite Știri.md.

Potrivit Ministerului de Interne moldoveanul a fost mult timp ascuns. El și-a schimbat numele și a reușit să comită alte 40 de crime pe teritoriul Rusiei.

Următoarea ședință de judecată în acest caz va avea loc la sfârțitul lunii martie.

Citește mai departe

Diaspora

/VIDEO/ Imagini video cu momentul în care un moldovean a încercat să se SINUCIDĂ într-o sală de judecată din Ucraina

Caz șocant în Ucraina. Un moldovean și-a tăiat burta cu un cutit în sala de judecată. Barbatul care era cercetat pentru tentativă de omor și jaf ar fi încercat să-și pună capăt zilelor.

Totul s-a întâmplat într-o sală de judecată din Ucraina. Potrivit Lb.ua, inculpatul a recurs la acest gest pentru a întrerupe ședința de judecată, la care urma să i se prelungească mandatul de arestare. Acesta a fost transportat de urgență la spital. Din fericire, nu s-a ales cu leziuni grave. În dosar mai sunt alți trei suspecți.

Acestora le-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă până pe data de 11 mai 2019, informeaza aceeasi sursa.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii