Rețele de socializare

În căutare

UPDATE / Copila din Chișinău căutată cu disperare de rude A FOST GĂSITĂ

O minoră din Chișinău căutată cu disperare de rude și prieteni a fost găsită. Despre aceasta a anunțat sora fetei, pe o rețea de socializare.

„Dragi rude şi prieteni, vă mulțumesc la toți cei care aț contribuit la căutarea surioarei mele şi nu ați fost indiferenți faţă de postarea mea. Sora mea s-a găsit. Să vă păzească Domnul de toate primejdiile pe voi şi familiile voastre. Nu găsesc cuvinte ca să-mi exprim recunoştinţa. Mulțumesc mult din tot sufletul la toţi”, a scris fata pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Menționăm că adolescenta a dispărut ieri. Potrivit rudelor, aceasta a iesit din magazinul Linella de pe strada Albișoara din capitală și a dispărut.

În căutare

Minor de șapte ani, DISPĂRUT fără veste. Disperați, părinții cer ajutorul oamenilor.

Un minor de șapte ani din Ialoveni a dispărut fără veste. Disperați, părinții fac tot ce pot pentru a-i da de urmă.

Aceștia s-au adresat la poliție și au declarat că băiatul lor a plecat de acasă în seara de 24 martie, aproximativ la ora 19.50, iar până în prezent nu a mai revenit acasă. Dan Condrea are înălțimea de 1.20m, corpolență medie și părul negru.

În ziua dispariției purta pantaloni și vestă de culoare verde închis și era încălțat într-o pereche de ghete albastre. Părinții le-ar mai fi spus polițiștilor că băiatul lor suferă de autism și strabism și nu vorbește. Polițiștii și carabinierii, ajutați de locuitorii orașului Ialoveni au început căutările, însă, până în prezent băiatul nu a fost găsit.

În acest context, persoanele care l-au recunoscut pe minorul din imagine și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 060 386 492.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Pe urmele hoțului

Bărbatul care apare în imagini este căutat de către polițiștii sectorului Ciocana, pentru că la data de 21 ianuarie ar fi jefuit o tânără de portmoneu.

Victima în vârstă de 26 ani, a declarat polițiștilor că în timp ce se afla în fața blocului de locuit str. M. Sadoveanu din sec. Ciocana, în mod deschis ar fi fost deposedată de portmoneu în care se aflau mijloace bănești și un discount-card, după care suspectul ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

Astfel a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru jaf, în cadrul căreia sunt desfășurate acțiuni speciale de investigații, privind identificarea și reținerea suspectului. Cetățenii care l-au recunoscut, sunt rugați să comunice informațiile la numărul de telefon: 069288922

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Conform legislaţiei penale în vigoare, făptaşul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani până la 7 ani.

Citește mai departe

În căutare

Căutată pentru că a furat un portmoneu. Poliția cere ajutorul oamenilor.

A luat un portmoneu uitat într-un magazin și s-a făcut nevăzută. Femeia din imagine este căutată de poliția din Comrat pentru furt. Potrivit forțelor de ordine, în data de 14 martie, femeia se afla într-un magazin de încălțăminte.

Aceasta ar fi observat portmoneul, uitat de o tânără de 24 de ani în magazin, l-ar fi luat și dusă a fost. Victima s-ar fi adresat la poliție și ar fi declarat că avea în portmoneu 2 800 de lei, carduri bancare și acte personale. Femeia căutată are aproximativ 50-60 de ani, înălțimea de 1.55-1.60m, corpolența medie și părul șaten.

Aceasta purta o geacă bordeaux, iar pe cap avea o batistă multicoloră. Persoanele care au recunoscut-o pe femeia din imagine și cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe poliția la numerele de telefon indicate pe ecran.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii