Rețele de socializare

Grave

Un paznic, găsit mort la piscina Aquaparc din capitală

Un bărbat a alertat poliția după ce și-a găsit colegul de serviciu mort. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 04:00, pe teritoriul piscinei Aquaparc de pe strada Tăbăcăria Veche din sectorul Centru al capitalei.

foto: deschide.md

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 37 de ani, care activa în calitate de paznic al bazinului. Colegul bărbatului a fost cel care a alertat poliția.

„La fața locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul IP Centru, dar și un medic-legist, care au depistat cadavrul bărbatului în ghereta paznicilor. Pe suprafața cadavrului nu au fost găsite urme de moarte violentă. Colegul victimei a zis că l-a văzut pe bărbat și inițial i s-a părut că doarme, însă când s-a apropiat de el, a stabilit că acesta nu răsuflă și nu are puls, după care a alertat poliția”, a precizat Stati.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul, însă o versiune preliminară a decesului este faptul că acesta ar fi suferit un stop cardiac în timp ce dormea.

Grave

Caz terifiant la Telenești: O femeie, găsită de propria soră fără suflare și dezbrăcată. Victima ar fi fost violată

Caz terifiant în satul Negureni din raionul Telenești. O femeie în vârstă de 52 de ani a fost găsită fără suflare în această dimineață. Victima era dezbrăcată, iar pe corpul ei numeroase semne de violență. Cadavrul femeii a fost depistat de către sora acesteia care a și alertat oamenii legii.

Ofițerul de presă al IP Telenești, Irina Burdujan, a declarat pentru UNIMEDIA că medicii legiști urmează să stabilească cauza decesului și dacă victima a fost agresată sexual.

De asemenea, pe acest caz încă nu a fost găsit vreun suspect. La momentul actual poliția se află la locul tragediei pentru a investiga cazul.

Femeia avea trei copii, însă aceasta locuia singură.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor intenționat.

unimedia.info

Citește mai departe

Grave

/VIDEO/ Momentul in care mai multi indivizi lovesc cu picioarele doi tineri pe o strada din sectorul Buiucani

Imagini care pot afecta emotional. Mai multi indivizi filmati cum lovesc cu salbatacie doi tineri care zac la pamant.

Imaginile au fost surprinse in aceasta seara in sectorul Buiucani al capitalei.

protv.md

Citește mai departe

Grave

Un bărbat s-a spânzurat cu un fular în scara unui bloc din cartierul Telecentru

O femeie a chemat poliția după ce și-a găsit iubitul spânzurat cu un fular în scara blocului. Descoperirea macabră a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 18:30, într-un bloc de pe strada Gheorghe Asachi, din cartierul Telecentru al capitalei.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani era iubitul femeii, iar ieri a venit în ospeție la aceasta, unde a consumat băuturi alcoolice împreună cu ea și cu o amică.

Ulterior, bărbatul ar fi zis că pleacă la magazin după țigări și bomboane, însă nu s-a mai întors. Femeia a pornit după el, dar l-a găsit atârnând între etajul 6 și 5 al blocului, legat cu fularul de gât.

Solicitat telefonic, Dianu Savciuc, șeful Secției Ordine Publică din cadrul IP Centru, a declarat pentru Deschide.MD că pe suprafața cadavrului nu au fost găsite urme de moarte violentă și că bărbatul nu a lăsat niciun bilețel de adio.

„El era venit în ospeție la iubita sa și i-ar fi zis femeii că se duce la magazin după țigări și bomboane pentru cei doi copii ai femeii, însă mai târziu, femeia văzând că acesta nu revine, a pornit din urma lui, dar l-a găsit spânzurat în scara blocului. Medicii legiști nu au găsit pe suprafața cadavrului nicio urmă de moarte violentă, ceea ce ne face să spunem că preliminar este vorba despre un caz de suicid. Toate circumstanțele, dar și ce l-a făcut pe bărbat să-și pună capăt zilelor, urmează să fie stabilite în cadrul anchetei”, a precizat Savciuc.

Potrivit poliției, anterior bărbatul a fost de mai multe ori certat cu legea, fiind cercetat penal pentru pungășii și consum de droguri.

Citește mai departe

topul săptămânii