Rețele de socializare

Grave

/FOTO/+18. Poze din telefonul ucigașilor minori de la Hâncești. Și-au făcut selfie cu victima

Doi adolescenţi – dintre cele patru persoane care l-au ucis cu o mare cruzime pe un bărbat de 38 de ani, miercurea trecută, la Oneşti, Hânceşti – s-au fotografiat, plini de sânge pe mâini, alături de cadavru. Teribilul selfie a fost găsit de oamenii legii în telefonul unuia dintre suspecţi.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru DESCHIDE.MD, sub protecţia anonimatului, că imaginile șocante găsite de oamenii legii în telefoanele adolescenților.

Solicitat telefonic, Remus Moroz, șeful Procuraturii Hâncești, a confirmat pentru DESCHIDE.MD, că minorii au filmat cu telefoanele momentul când îl snopesc în bătaie pe bărbat, iar imaginile au fost incluse ca probe în dosar.

DESCHIDE.MD

 

Grave

Drochia: O femeie, dispărută de o săptămână, găsită moartă într-o fântână

Descoperire macabră în raionul Drochia. Cadavrul unei femei de 44 de ani a fost depistat într-o fântântână din satul Șuri.

Informația a fost confirmată pentru Echipa 902 de către ofițerul de presă al IP Drochia, Lilia Harea. Potrivit sursei, în data de 17 martie, la ora 18.30 un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că în fântâna dintr-o livadă este un cadavru.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Drochia, dar și pompierii, care au recuperat cadavrul victimei din fântână.

Oamenii legii au constatat că victima este o femeie de 44 de ani, care deja de patru ani de zile, locuia, împreună cu concubinul ei într-o gospodărie din satul Șuri.

Potrivit poliției, medicul legist, venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe corpul victimei. Ulterior, cadavrul a fost transmis experților de la Centrul Tehnico-Criminalistic pentru a stabili cauza exactă a decesului femeii.

Cercetările pe caz continuă. 

echipa.md

Citește mai departe

Grave

Ungheni: Un bărbat de 60 de ani s-a spânzurat în grădină. Victima avea șase copii, însă locuia de unul singur.

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit spânzurat în propria grădină de către o vecină. Femeia a alertat imediat poliția.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Ungheni, Cristina Vicol a declarat că la 15 martie, în jurul orelor 21.00-22.00 într-o localitate din raionul Ungheni a fost depistat în propria gospodărie un bărbat care nu prezenta semne de viață.

La fața locului a intervenit grupa operativă din cadrul inspectoratului de poliție Ungheni și ambulanța. S-a stabilit că un bărbat, în vîrstă de 60 ani, locuind singur și-a pus capăt zilelor în propria gospodărie. Bărbatul era căsătorit și avea 6 copii. Soția este plecată peste hotare. Victima a fost depistată de către o vecină care ulterior solicitata poliția.

La moment se investighează toate circumstanțele de către poliție și se așteaptă rezultatele expertizei medico legale.

echipa.md

Citește mai departe

Grave

Un bărbat din Leova a murit după ce a băut împreună cu un consătean

Un bărbat din Leova a decedat pe patul de spital după ce ar fi fost bătut de un consătean.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Cristina Ciobanu a declarat că soția victimei este cea care a sunat la poliție pe 15 martie, la ora 20:00 și a anunțat că soțul ei a fost bătut la domiciuliu.

La fața locului s-au deplasat oamenii legii, care au stabilit că doi consăteni în vârstă de 30 și 62 de ani au băut împreună la barul din satul Sărata Răzești, raionul Leova.

Ulterior, venind în drum spre casă, tânărul l-a agresat pe bărbatul de 62 de ani, aplicându-i mai multe lovituri în față, acesta căzând la pământ.

Victima a fost internată la spital în comă alcoolică, iar la scurt timp a decedat.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală.

Bănuitul și-a recunoscut vina și a fost reținut pentru 72 de ore.

Citește mai departe

topul săptămânii