Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL: Un bărbat a murit în urma unui cumplit accident de circulație.

Accident mortal pe traseul Tiraspol-Camenca. Un bărbat de 78 de ani s-a stins după ce mașina pe care o conducea s-a izbit în parapetul de protecție, și a ricoșat pe acostament.

Totul a avut loc pe cinci noiembrie, în apropiere de satul Mălăiești, Grigoriopol. Potrivit miliției din regiune, din motive încă necunoscute, bărbatul ar fi pierdut controlul asupra direcției.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a rupt în două. Din nefericire, traumele pe care le-a suferit victima au fost incompatibile cu viața. Bărbatul s-a stins pe loc.


Miliția din regiune investighează cazul.

echipa.md

Rutiere

/FOTO/ Recordurile vitezomanilor înregistrate de radarele INP: Vezi cu ce viteză se deplasau conducătorii auto:

Astăzi, 14 noiembrie curent, inspectorii de patrulare în timp ce se aflau la asigurarea și monitorizarea traficului rutier pe drumurile naționale, au surprins cu echipamentul de măsurare a vitezei de tip ,,RADAR” doi șoferi care conduceau cu viteză excesivă. Cazurile au avut loc pe traseele Chișinău-Ungheni și Chișinău-Strășeni.

Potrivit inspectorilor, în primul caz este vorba de un conducător ce se afla la volanul unui automobil de model BMW și se deplasa cu 184 km/h, depășind limita de viteză de două ori. Specificăm că, anterior șoferul a mai avut o încălcare de acest gen.

Cel de al doilea șofer se afla la volanul unui Volkswagen și se deplasa cu o viteză de 162 km/h lângă localitatea Cojușna.


Pentru depășirea limitei de viteză ambii șoferi au fost sancționați conform codului contravențional cu amenzi în sumă de 1 500 de lei și câte 5 puncte de penalizare.

În perioada de 10 luni ale anului curent, 132 512 șoferi au fost depistați în trafic depășind limita de viteză admisă. În aceeași pe drumurile naționale din cauza depășirii limitei de viteză s-au produs 78 de accidente rutiere, soldate cu 17 persoane decedate și 77 traumatizate, iar din cauza că șoferii nu au adaptat viteza la condițiile meteo sau situațiilor rutiere, au fost înregistrate 596 de accidente rutiere, în urma cărora 99 de persoane au decedat, iar altele 724 au avut de suferit diferite traumatisme.

Menționăm că orice acțiune întreprinsă de INP are drept scop de a preveni accidentele rutiere și de a salva vieți.

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Microbuzele, în vizorul poliției

Poliția Capitalei s-a autosesizat în urma știrii despre înghesuiala în microbuze.Într-un comunicat de presă, se anunță că polițiștii urmează să stabilească circumstanțele și să-l identifice pe șoferul care a admis transportarea pasagerilor supranormă.

Dacă va fi găsit vinovat, el va fi tras la răspundere. Amintim că pe 13 noiembrie, pe o rețea de socializare a apărut un filmuleț video cu imaigni parcă rupte din film. Din imagini se vede cum mai mulţi oameni se înghesuie la greu doar pentru a încăpea într-un maxi-taxi de pe linia 145.

Un internaut a surprins cum o femeie este împinsă din spate până nu intră în microbuz, iar apoi încape și un bărbat, după care ușa este trântită violent de câteva ori, până se închide. Microbuzele de pe linia 145 circulă de la strada Alba Iulia până la vilele de pe șoseaua Balcani.


În acest context, poliția mai anunță că vor efectua verificări inopinate a microbuzelor de rută a căror număr depășește numărul de locuri prevăzut prin caracteristica tehnică a vehiculului.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/Accident la Budești. O persoană a fost transportată la spital

Accident cu implicarea a două automobile de model Renault și Opel, la Budești.

Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, „Șoferul automobilului de model Renault, de 31 de ani a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.”

Ulterior, oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului și cine dintre șoferi nu a respectat regulile de circulație rutiere.


tv8.md

Citește mai departe

topul săptămânii