Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL: Un bărbat a murit în urma unui cumplit accident de circulație.

Accident mortal pe traseul Tiraspol-Camenca. Un bărbat de 78 de ani s-a stins după ce mașina pe care o conducea s-a izbit în parapetul de protecție, și a ricoșat pe acostament.

Totul a avut loc pe cinci noiembrie, în apropiere de satul Mălăiești, Grigoriopol. Potrivit miliției din regiune, din motive încă necunoscute, bărbatul ar fi pierdut controlul asupra direcției.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a rupt în două. Din nefericire, traumele pe care le-a suferit victima au fost incompatibile cu viața. Bărbatul s-a stins pe loc.

Miliția din regiune investighează cazul.

echipa.md

Rutiere

UPDATE: Bărbatul, găsit mort lângă o mașină făcută zob, nu este șoferul mașinii. Conducătorul auto a fugit de la fața locului.

Șoferul care ar fi provocat accidentul de la Edineț, în urma căruia un bărbat de 44 de ani a murit, iar o tânără de 29 de ani a ajuns în stare gravă la spital, ar fi fugit de la fața locului.

Informația a fost confirmată pentru ECHIPA 902 de către ofițerul de presă de la IP Edineț, Svetlana Talpă.

Amintim că totul a avut loc în dimineața de 19 ianuarie, puțin după ora 07.00, lângă localitatea Cupcini din Edineț. Un trecător care a văzut mașina făcută zob a sunat la poliție.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au depistat cadavrul unui bărbat de 44 de ani, la 30 de metri de la automobil. La scurt timp, s-a stabilit că și o tânără de 29 de ani a avut de suferit în urma accidentului. Victima a fost internată în spital, în stare gravă.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Edineț, Svetlana Talpă a declarat că la volanul mașinii se afla un tânăr de 20 de ani, care după accident s-ar fi dus de la fața locului. Acesta ar fi fost deja identificat de poliție și reținut pentru 72 de ore.

Tânărul ar fi declarat că se deplasa cu viteză excesivă, ar fi pierdut controlul asupra volanului și s-ar fi răsturnat cu mașina de câteva ori. Cercetările pe caz continuă.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

Un șofer a murit la volan, pe un pod din Chișinău

Un șofer a murit la volan, în timp ce se afla în trafic pe podul de pe strada Ismail din Capitală, în apropiere de Tutun CTC.

Cazul a avut loc astăzi, 20 ianuarie, în jurul orei 12.00.

Potrivit cercetărilor preliminare, bărbatul în vârstă de 62 de ani a suferit un atac de cord.

„Șoferul se afla singur în automobilul de model Opel Astra. După ce a decedat, mașina s-a tamponat în parapet. Pe acest caz a fost pornit un proces verbal, iar cadavrul a fost dus la expertiza medico-legală. Ate mașini nu au fost implicate în accident”, a declarat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

știri.md

Citește mai departe

Rutiere

Un polițist din Nisporeni a murit, lovit în plin de un autoturism

Un polițist a decedat astăzi, după ce a fost tamponat de un automobil. Accidentul a avut loc pe traseul M-1, în apropierea satului Cristești, raionul Nisporeni, în jurul orei 05.00.

Tânărul se deplasa pe marginea drumului, când, la un moment dat, a fost tamponat în plin de o mașină de model Volkswagen Cady , condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al satului Ivanovca, raionul Hîncești. În urma traumelor primite, victima a decedat pe loc.

Preliminar șoferul conducea cu viteză excesivă.

Polițistul a fost angajat în cadrul instituției în 2016 și activa la Serviciul de Escortă al IP Nisporeni.

Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore.

Daca va fi găsit vinovat acesta riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

IGP transmite sincere condoleanțe familiei tânărului decedat.

Citește mai departe

topul săptămânii