Rețele de socializare

Grave

Viola tinere, apoi le ucidea cu o lovitură de ciocan. Un maniac din Tiraspol a fost reținut la Moscova.

Apar noi detalii despre moldoveanul din Tiraspol, reținut la Moscova pentru furtul unei biciclete. Potrivit miliției din Transnistria, tânărul în vârstă de 29 de ani este suspectat că ar fi ucis șapte persoane – dintre care șase femei din Transnistria și un bărbat din Rusia.

În septembrie 2013, acesta ar fi violat o minoră din Tiraspol, apoi a ucis-o, lovind-o cu ciocanul. În luna iunie a aceluiași an, prin aceeași metodă, a încercat să violeze și să jefuiască o femeie, dar acceasta a supraviețuit, reușind să fugă. Milițienii din Tiraspol spun că suspectul este bănuit că ar fi comis și alte 5 crime în oraș în 2011, 2012 si 2013.

Anul trecut, la Moscova, și-ar fi omorât colegul de muncă, după ce ar fi băut împreună. Maniacul moldovean era dat în căutare internațională de mai mulți ani.

Acesta a fost reținut pe 19 octombrie, la Moscova pentru că a furat o bicicletă. Totul s-a aflat în momentul audierilor, când moldoveanul le-a spus polițiștilor că a ucis șapte oameni.

Acum este arestat în Rusia și urmează să-și afle sentința.

echipa.md

 

Grave

O minoră de 10 ani din Sângerei a fost lovită în plin de o mașină. Micuța traversa neregulamentar.

O fetiță de 10 ani a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada neregulamentar.

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 17.50, pe o stradă din orașul Sângerei. Copilul a fost lovit, în timp ce traversa neregulamentar strada, de un automobil de model Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 24 ani.

În urma impactului fetița a fost transportată de urgență la Spitalul raional Sângerei, aceasta s-a ales cu traumă cranio-cerebrală, comoţie cerebrală, traumatism închis al abdomenului, dar și o contuzie a rinichilor.

Pe acest caz poliția a inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

tvn.md

Citește mai departe

Grave

DROCHIA: Un bărbat a fost ucis de doi necunoscuți. Victima a murit până la sosirea medicilor.

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 52 ani a fost găsit în această dimineață  în curtea casei, cu semne de moarte violentă. Poliția a fost anunțată în jurul orei 6.00.

Bărbatul a fost găsit de către o vecină, care și a anunțat poliția. Aceasta a comunicat că victima a fost agresată de două persoane necunoscute și s-a stins până la venirea medicilor. Pe corpul bărbatului a fost depistată o plagă în regiunea capului. Acesta locuia de unul singur.

La moment se petrec măsuri de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

tvn.md

Citește mai departe

Grave

Strășeni: O femeie și-a înjunghiat mortal propriul fiu. Atât suspecta, cât și victima erau în stare de ebrietate.

Un bărbat de 34 deani ar fi fost ucis de propria mamă. Aceștia s-ar fi luat la ceartă, iar femeia, l-ar fi înjunghiat cu pe fiul ei cu un cuțit în inimă.

Ofițerul de presă de a IP Stășeni, Silvia Vetcu a declarat că, în data de 19 mai, la ora 22.48, poliția din Strășeni a fost sesizată de Serviciul medical Strășeni pe faptul decesului unui bărbat de 34 ani, locuitor al s. Căpriana r. Strășeni, care a decedat în urma unei lovituri cu cuțitul în regiunea inimii.

Deplasându-se la fața locului poliția și procurorii au constatat că într-o familie din localitatea Căpriana, în urma consumului de băuturi alcoolice, între mama de 58 ani și fiul acesteia de 34 ani, s-ar fi iscat un conflict.

În urma conflictului, mama i-a aplicat fiului o lovitură cu cuțitul în regiunea inimii, fapt ce a dus la decesul acestuia până la sosirea echipei de salvare.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art.145 al.2 Cod Penal al RM, iar bănuita a fost reținută pentru 72 de ore.

Citește mai departe

topul săptămânii