Rețele de socializare

Rutiere

Reacția Serviciului Fiscal de Stat privind sechestrarea și bruscarea unui angat de către taximetrist

Serviciul Fiscal de Stat vine cu o reacție referitor la cazul mediatizat în sursele mass-media unde un inspector fiscal a fost bruscat în cadrul unei călătorii de control cu o mașină de taxi.

SFS confirmă că acest caz s-a întâmplat cu un angajat al SFS, la data de 18 octombrie 2018, în capitală.
În baza unei decizii de control, funcționarul fiscal a efectuat o călătorie cu o mașină de model Audi. În momentul în care a ajuns la puctul destinației și s-a legitimat, angajatul SFS nu a fost lăsat să iasă din mașină, șoferul a continuat deplasarea, agresându-l verbal și amenințându-l pe angajatul SFS.
Pe marginea acestui caz a fost sesizat Inspectoratul General de Poliție.
De menționat, că odată cu intensificarea acțiunilor de conformare a transportatorilor de pasageri în regim de taxi, SFS a înregistrat mai multe cazuri de acest gen, doar în ultima lună având loc peste 10.
În toate situațiile SFS a sesizat forțele de ordine, iar cu rezultatele acțiunilor poliețienești vom reveni ulterior.

Rutiere

/VIDEO/ Ceartă și bătaie în plin trafic. Doi șoferi nu au încăput pe același carosabil.

Doi șoferi nu au încăput pe același carosabil și s-au luat la ceartă, care a trecut într-o altercație.

Totul a avut loc pe strada Ismail din capitală. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare. Din imaginui se vede cum doi șoferi strigă unul la altul, iar la un moment dat se încep a îmbrânci.

Internauții scriu în comentari că totul ar fi început după ce unul dintre șoferi și-ar fi parcat mașina pe prima bandă de circulație, astfel, i-ar fi blocat calea celui de-al doilea conducător auto. Indignat, șoferul care nu avea pe unde să treacă i-ar fi cerut explicații celuilalt bărbat.

După mai multe strigăte și pumni, dar și claxonări din partea altor șoferi nu-și puteau continua drumul, cei doi s-ar fi calmat. Fiecare a urcat în automobilul său și au plecat de la locul incidentului.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Motociclist de 31 de ani, în comă după ce s-a tamponat cu un microbuz de rută

Grav accident de circulație în satul Corotna din Slobozia. Un motociclist, în vârstă de 31 de ani a ajuns în comă după ce s-a tamponat cu motocicleta sa într-un microbuz de rută.

Totul s-a întâmplat în dimineața de 21 aprilie, în jurul orei 08.00. Potrivit milițienilor din regiune, bărbatul ar fi ieșit cu motocicleta sa la depășire fără a se asigura și s-a tamponat cu maxi-taxiul care venea din sens opus. Impactul a fost atât de puternic, încât motocicleta a fost proiectată într-un indicator rutier.

La fața locului a venit o ambulanță. Motociclistul a fost transportat de urgență la spitalul din Tiraspol și a fost internat în secția de reanimare, în comă. Șoferul microbuzului și cei patru pasageri ai săi nu au pățit nimic.

Milițienii din regiune investighează cazul.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

Un șofer s-a plâns că a fost înjurat de un agent de patrulare. Vezi ce spune poliția:

Un șofer s-a plâns pe o rețea de socializare că ar fi fost înjurat și amenințat de un inspector de patrulare.

Bărbatul scrie că a fost stopat în sectorul Buiucani de un echipaj de patrulare, iar unul dintre ofițeri se tot rotea prin jurul mașinii, iar la un moment dat ar fi început să-l înjure.

INP a anunțat, într-un comunicat de presă că s-a autosesizat ăn vederea postării apărute pe rețelele de socializare din partea unui conducător auto care s-a confruntat cu o situație mai puțin plăcută într-o discuție cu un inspector de patrulare. Pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, INP a inițiat o anchetă de serviciu, rezultatele căreia vă vom informa ulterior.

Citește mai departe

topul săptămânii