Rețele de socializare

Rutiere

Reacția Serviciului Fiscal de Stat privind sechestrarea și bruscarea unui angat de către taximetrist

Serviciul Fiscal de Stat vine cu o reacție referitor la cazul mediatizat în sursele mass-media unde un inspector fiscal a fost bruscat în cadrul unei călătorii de control cu o mașină de taxi.

SFS confirmă că acest caz s-a întâmplat cu un angajat al SFS, la data de 18 octombrie 2018, în capitală.
În baza unei decizii de control, funcționarul fiscal a efectuat o călătorie cu o mașină de model Audi. În momentul în care a ajuns la puctul destinației și s-a legitimat, angajatul SFS nu a fost lăsat să iasă din mașină, șoferul a continuat deplasarea, agresându-l verbal și amenințându-l pe angajatul SFS.
Pe marginea acestui caz a fost sesizat Inspectoratul General de Poliție.
De menționat, că odată cu intensificarea acțiunilor de conformare a transportatorilor de pasageri în regim de taxi, SFS a înregistrat mai multe cazuri de acest gen, doar în ultima lună având loc peste 10.
În toate situațiile SFS a sesizat forțele de ordine, iar cu rezultatele acțiunilor poliețienești vom reveni ulterior.


Rutiere

/FOTO/ În ultimele 24 de ore, în nordul țării s-au produs 31 de accidente

Potrivit Regimentului de Patrulare Nord, 28 de accidente cu pagube materiale au avut loc pe traseele din nord.

Pentru a evita riscul de accidentare, salvatorii îndemnă șoferii să țină în portbagajul mașinii o lopată, nisip și lanțuri.


tvn.md

Citește mai departe

Grave

UPDATE: Femeia, grav rănită în accidentul din România, va fi adusă în RM

Ieri, 19 noiembrie Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a fost anunțat despre producerea unui grav accident cu implicarea cetățenilor Republicii Moldova în apropierea orașului Mărășești, România.

Potrivit datelor ISU Vrancea, România, accidentul s-a produs în după amiază zilei de ieri, aproximativ la ora 16:48 pe traseul DJ-204E. Un autocar de model “Vanhool” cu 13, persoane la bord,  a derapat de pe traseu și s-a inversat. În urma accidentului o persoană a decedat pe loc, iar 6 pasageri, au suferit diferite traumatisme, fiind ulterior transportați la Spitalul de Urgență Sfântul Pantelimon din orașul Focșani.

Cinci persoane au fost externate, iar o persoană fiind în stare gravă a rămas spitalizată. O echipă a Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din Republica Moldova se va deplasa în România pentru preluarea victimei.


Identitatea persoanei decedate urmează să fie stabilită, iar ulterior vor fi perfectate procedurile de repatriere a cadavrului în țara noastră.

Situația este în continuare monitorizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.

Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Un bărbat a murit, spulberat de o mașină. Șoferul spune că a fost orbit de farurile altui autoturism.

Poliția din Ștefan Vodă a fost sesizată la 18 noiembrie 2018 ora 18.25 de către un șofer de 39 de ani, locuitor al s. Măgdăcești r. Criuleni, care a comunicat că aflându-se la volanul automobilului WV Transporter 4, în apropiere de s. Ermoclia a tamponat un pieton.

Deplasându-se la fața locului poliția a stabilit că șoferul automobilului WV Transporter, în timp ce se deplasa pe traseul R-30, fiind orbit de lumina altui automobil ce se deplasa din sens opus, a tamponat cu partea laterală dreaptă, pietonul de 66 de ani, locuitor al s. Popeasca, care se deplasa pe marginea carosabilului.

În urma impactului pietonul a primit leziuni corporale grave și a fost internat în Spitalul Raional Ștefan Vodă, unde, din cauza leziunilor primite a decedat în scurt timp.


Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia vor fi stabilite toate circumstanțele.

Citește mai departe

topul săptămânii