Rețele de socializare

Rutiere

Reacția Serviciului Fiscal de Stat privind sechestrarea și bruscarea unui angat de către taximetrist

Serviciul Fiscal de Stat vine cu o reacție referitor la cazul mediatizat în sursele mass-media unde un inspector fiscal a fost bruscat în cadrul unei călătorii de control cu o mașină de taxi.

SFS confirmă că acest caz s-a întâmplat cu un angajat al SFS, la data de 18 octombrie 2018, în capitală.
În baza unei decizii de control, funcționarul fiscal a efectuat o călătorie cu o mașină de model Audi. În momentul în care a ajuns la puctul destinației și s-a legitimat, angajatul SFS nu a fost lăsat să iasă din mașină, șoferul a continuat deplasarea, agresându-l verbal și amenințându-l pe angajatul SFS.
Pe marginea acestui caz a fost sesizat Inspectoratul General de Poliție.
De menționat, că odată cu intensificarea acțiunilor de conformare a transportatorilor de pasageri în regim de taxi, SFS a înregistrat mai multe cazuri de acest gen, doar în ultima lună având loc peste 10.
În toate situațiile SFS a sesizat forțele de ordine, iar cu rezultatele acțiunilor poliețienești vom reveni ulterior.

Rutiere

Un șofer a murit la volan, pe un pod din Chișinău

Un șofer a murit la volan, în timp ce se afla în trafic pe podul de pe strada Ismail din Capitală, în apropiere de Tutun CTC.

Cazul a avut loc astăzi, 20 ianuarie, în jurul orei 12.00.

Potrivit cercetărilor preliminare, bărbatul în vârstă de 62 de ani a suferit un atac de cord.

„Șoferul se afla singur în automobilul de model Opel Astra. După ce a decedat, mașina s-a tamponat în parapet. Pe acest caz a fost pornit un proces verbal, iar cadavrul a fost dus la expertiza medico-legală. Ate mașini nu au fost implicate în accident”, a declarat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

știri.md

Citește mai departe

Rutiere

Un polițist din Nisporeni a murit, lovit în plin de un autoturism

Un polițist a decedat astăzi, după ce a fost tamponat de un automobil. Accidentul a avut loc pe traseul M-1, în apropierea satului Cristești, raionul Nisporeni, în jurul orei 05.00.

Tânărul se deplasa pe marginea drumului, când, la un moment dat, a fost tamponat în plin de o mașină de model Volkswagen Cady , condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al satului Ivanovca, raionul Hîncești. În urma traumelor primite, victima a decedat pe loc.

Preliminar șoferul conducea cu viteză excesivă.

Polițistul a fost angajat în cadrul instituției în 2016 și activa la Serviciul de Escortă al IP Nisporeni.

Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore.

Daca va fi găsit vinovat acesta riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

IGP transmite sincere condoleanțe familiei tânărului decedat.

Citește mai departe

Grave

/FOTO/ Groaznic accident la Edineț. Un bărbat a fost găsit mort, la 30 de metri de mașina avariată.

La data de 19.01.2019 aproximativ pe la orele 07:40 în IP Edineț a fost înregistrată informația telefonică despre producerea unui accident rutier.

Grupa Operativă al IP Edineț, deplasându-se la fața locului pe Traseul M-5 km 73+800m în fâșia forestieră a fost depistat automobilul de model Peugeot 506 inversat.

La distanță de 30 m de la automobil la sol se afla o persoana de gen masculin cu vârsta aproximativ 44 ani decedat.

Mai târziu sa stabilit ca la Spitalul Raional Edineț a fost transportată o persoană de gen feminin în vârstă de aproximativ 29 de ani, în stare gravă după accident. Alte circumstanțe ale cazului se stabilesc.

Citește mai departe

topul săptămânii