Rețele de socializare

În căutare

O adolescentă de 15 ani din localitatea Bozieni, Hîncești, a ieşit din casă şi nu s-a mai intors pînă în prezent.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol, fata a fost văzută ultima dată în orașul Hîncești.

Actualmente, polițiștii cercetează cazul și întreprind măsuri de localizare a adolescentei. Cei care dețin informaţii despre locul aflării minorei sînt rugaţi să apeleze 112. „Pe data de 09.10, pe la orele 19, ea a ieșit din casă fără a anunța pe cineva. De atunci nu ştim nimic de ea. Nu a fost nicio influenţare negativă asupra ei pentru a se duce de acasă”, au comunicat rudele fetei.

noi.md


În căutare

Un tânăr din Chișinău a dispărut de două săptămâni. Rudele cer ajutorul oamenilor.

Un tânăr de 30 de ani din Chișinău a ieșit de acasă acum 2 săptămâni și nu s-a mai întors. Rudele disperate cer ajutorul pentru a-l găsi mai repede.

Igor Rîuleț a plecat de acasă pe 5 iulie, iar de atunci nu a mai fost văzut de către familia sa, transmite Știri.md. 

În ziua dispariției era îmbrăcat în blugi albaștri și tricou roșu.

Persoanele care îl cunosc sau l-au recunoscut sunt rugate să apeleze la numărul de telefon 068 784 519 sau să anunțe poliția la 112.Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Bătut și jefuit de noii amici de pahar

Au băut împreună, după care doi dintre ei l-au băut și jefuit pe cel de-al treilea. Victima, în vârstă de 37 de ani, a rămas fără 10.200 de lei.

Totul s-a întâmplat în dimineața de 16 iunie, la o terasă de pe strada Ion Creangă din Chișinău. Bărbatul jefuit a chemat poliția la fața locului. Acesta ar fi relatat că, în timp ce se afla la terasa localului, ar fi făcut cunoștință cu doi bărbați. Toți trei s-ar fi așezat la aceeași masă și ar fi început să consume alcool.

Apoi, ar fi  decis să meargă la un alt local. În timp ce mergeau pe drum, noii prieteni ai victimei l-ar fi bătut crunt și i-ar fi furat geanta cu 10 200 lei în ea, după care s-au făcut nevăzuți. Polițiștii sectorului Buiucani a ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din local, care i-au surprins pe suspecți și încearcă să dea de urmele acestora. Cei care i-au recunoscut pe indivizii din imagini și cunosc locul unde ar putea fi găsiți sunt rugați să anunțe poliția la 112 sau 078 161 152.

Conform legii, aceștia riscă până la șapte ani de pușcărie.

echipa.md


 


Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Jefuită de potențialul iubit

A crezut că ș-a găsit dragostea, dar, în cauză, și-a pierdut nu doar încrederea, dar și poșeta cu bani și bijuterii. O femeie de 40 de ani din Bălți a fost jefuită de un bărbat, cu care ieșise la plimbare.

Potrivit poliției, victima a sunat la 112 și a declarat că i-a fost furată poșeta în care avea acte, bani, dar și bijuterii din aur. Totul s-a întâmplat în data de 12 iulie, pe strada Independenței din orașul Bălți. Victima, care, anterior ar fi făcut cunoștință cu suspectul pe internet, ar fi ieșit cu el la întâlnire.

După ce s-au plimbat prin oraș, cei doi s-ar fi oprit în fața unui magazin. Femeia și-ar fi amintit că are nevoie să cumpere ceva și a intrat în magazin, lăsând poșeta în grija noului ei prieten. Când a ieșit din supermarket, nu l-a mai găsit nici pe bărbat și nici poșeta pe care i-o încredințase.

După mai multe cercetări, polițiștii din Bălți au constatat că suspectul arm ai fi jefuit și alte femei, după aceeași schema. În acest context, persoanele care au devenit victimele suspectului, sau care știu unde s-ar putea afla acesta sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 069 944 600.


Confidențialitatea surselor de informare este garantată!

echipa.md


Citește mai departe

topul săptămânii