Rețele de socializare

Rutiere

Un bărbat de 81 de ani a fost spulberat de o motocicletă. La volan se afla un minor de 14 ani.

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Călărași. Victima de 81 de ani s-a stins după ce o motocicletă a dat peste ea.

Totul s-a întâmplat pe 21 octombrie, în jurul orei 14.00, pe o stradă din satul Săseni.

Potrivit poliției, motoreta era condusă de un minor de 14 ani. Băiatul ar fi intrat într-o curbă fără a se asigura și ar fi lovit bărbatul.

La fața locului a venit și o echipă de medici care l-au dus pe bărbat la spitalul raional. Din nefericire, la oră după ce a fost internat în spital, bărbatul a decedat.

Forțele de ordine investighează cazul pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. Minorul riscă să fie pedepsit conform legii.

echipa.md

Rutiere

/VIDEO/ Un autocamion s-a răsturnat pe traseul Chișinău – Ungheni

Un autocamion a derapat de pe traseul R1 Ungheni – Chișinău și s-a răsturnat într-o rigolă. Accidentul rutier a avut loc în segementul dintre localitățile Bumbăta și Hristoforovca, raionul Ungheni.

Potrivit unui material video, remis la adresa NEWS.UNGHENI de către un martor ocular, putem observa un autocamion răsturant într-o rigolă de scurgere a apelor pluviale. Totodată, martorul declară că de vină ar fi acostamentul traseului R1 Chișinău – Ungheni, aflate de mai bine de 4 ani în proces de reparație.

La moment nu se cunoaște dacă a avut cineva de suferit în urma accidentului.

Inspectoratul de Poliție Ungheni urmează să investigheze cazul.

Citește mai departe

Rutiere

/VIDEO/ Doi măgari, surprinși cum aleargă în mijlocul drumului, pe strada centrală din Comrat

INcident straniu în orașul Comrat. Doi măgari se plimbau prin centrul orașului, chiar printre mașinile care circulau prin zonă.

Cel mai probabil, aceștia ar fi reușit să se dezlege din locul unde erau legați și au luat-o l fugă. Potrivit găgăuzinfo.md, șoferii care au văzut plimbarea măgarilor au avut o atitudine pozitivă, situația li s-a fi părut un amuzantă, chiar dacă animalele ceau impedimente în trafic și chiar creau situații de risc.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

/VIDEO/ Un troleibuz de linie, surpins cum merge pe contrasens, pe o stradă din Chișinău

Un troleibuz de rută a fost surprins cum se de deplasează pe banda de contrasens, pe un drum din capitală. Totul s-a întâmplat astăz, iar imaginile au fost plasate pe internet.

Din secvențele video se vede cum troleibuzul, care intenționează să vireze la stânga selectează banda din sens opus și se deplasează pe ea, până ajunge în intersecție.

Deocamdată nu se știe dacă poliția s-a autosesizat sau nu.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii