Rețele de socializare

Rutiere

/FOTO/ CARAMBOL ÎN CENTRUL CHIȘINĂULUI: Un șofer a trecut peste linia dublă și a avariat alte două mașini.

Carambol în centrul Chișinăului. Trei mașini au fost făcute țăndări în urma unui accident de circulație. Totul a avut astăzi, pe strada Ismail.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei Svetlana Scripnic a declarat pentru echipa 902 că impactul s-a produs după ce unul dintre șoferi ar fi vrut să-și schimbe direcția de deplasare și a trecut peste linia dublă continuă.

Potrivit sursei, cei trei șoferi implicați în accident au ajuns la un numitor comun, și au mers la secția accidente rutiere pentru a înregistra cazul.


Din cauza accidentului în zonă s-au creat ambuteiaje, iar traficul a fost îngreunat minute în șir. Conform legii, șoferul care va fi găsit vinovat, riscă până la 1500 de lei amendă și șase puncta de penalizare pentru provocarea accidentului rutier.

echipa.md

Rutiere

/FOTO/ În ultimele 24 de ore, în nordul țării s-au produs 31 de accidente

Potrivit Regimentului de Patrulare Nord, 28 de accidente cu pagube materiale au avut loc pe traseele din nord.

Pentru a evita riscul de accidentare, salvatorii îndemnă șoferii să țină în portbagajul mașinii o lopată, nisip și lanțuri.


tvn.md

Citește mai departe

Grave

UPDATE: Femeia, grav rănită în accidentul din România, va fi adusă în RM

Ieri, 19 noiembrie Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a fost anunțat despre producerea unui grav accident cu implicarea cetățenilor Republicii Moldova în apropierea orașului Mărășești, România.

Potrivit datelor ISU Vrancea, România, accidentul s-a produs în după amiază zilei de ieri, aproximativ la ora 16:48 pe traseul DJ-204E. Un autocar de model “Vanhool” cu 13, persoane la bord,  a derapat de pe traseu și s-a inversat. În urma accidentului o persoană a decedat pe loc, iar 6 pasageri, au suferit diferite traumatisme, fiind ulterior transportați la Spitalul de Urgență Sfântul Pantelimon din orașul Focșani.

Cinci persoane au fost externate, iar o persoană fiind în stare gravă a rămas spitalizată. O echipă a Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din Republica Moldova se va deplasa în România pentru preluarea victimei.


Identitatea persoanei decedate urmează să fie stabilită, iar ulterior vor fi perfectate procedurile de repatriere a cadavrului în țara noastră.

Situația este în continuare monitorizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.

Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Un bărbat a murit, spulberat de o mașină. Șoferul spune că a fost orbit de farurile altui autoturism.

Poliția din Ștefan Vodă a fost sesizată la 18 noiembrie 2018 ora 18.25 de către un șofer de 39 de ani, locuitor al s. Măgdăcești r. Criuleni, care a comunicat că aflându-se la volanul automobilului WV Transporter 4, în apropiere de s. Ermoclia a tamponat un pieton.

Deplasându-se la fața locului poliția a stabilit că șoferul automobilului WV Transporter, în timp ce se deplasa pe traseul R-30, fiind orbit de lumina altui automobil ce se deplasa din sens opus, a tamponat cu partea laterală dreaptă, pietonul de 66 de ani, locuitor al s. Popeasca, care se deplasa pe marginea carosabilului.

În urma impactului pietonul a primit leziuni corporale grave și a fost internat în Spitalul Raional Ștefan Vodă, unde, din cauza leziunilor primite a decedat în scurt timp.


Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia vor fi stabilite toate circumstanțele.

Citește mai departe

topul săptămânii