Rețele de socializare

Sociale

HOȚII SĂPTĂMÂNII: Trei minori au adormit în mașina pe care doreau să o fure.

Furt tragico-comic la Tiraspol. Trei minori de 16 și 17 ani au vrut să fure un automobil dar au adormit la locul infracțiunii. Totul a avut loc pe o stradă din Tiraspol.

Potrivit miliției din regiune, cei trei minori se plimbau noaptea pe stradă când, la un moment dat ar fi observat mașina, care avea un geam deschis.

Atunci, cei trei ar fi hotărât să o fure ca să meargă cu ea până acasă, într-un sat vecin. Aceștia ar fi încercat să pornească mașina de la firele electrice, însă nu le-a reușit. Atunci ei au decis să stea în vehicul până la sosirea microbuzului, cu care urmau să ajungă acasă.

A doua zi dimineață, cei trei au fost găsiți dormind în mașină chiar de către proprietar, care a chemat imediat milițienii din regiune.

Acum cei trei minori riscă până la șapte ni privațiune de libertate.

echipa.md

Citește mai departe
Advertisement

Ediție TV

/VIDEO/ Și-a ucis soțul într-un moment de furie

Caz șocant la Căușeni. O femeie, în stare de șoc, și-ar fi omorât soțul în vârstă de 44 de ani. Tragedia s-a întâmplat în seara de 24 martie, în jurul orei 20.00 în casa unei fameilii din satul Tănătari.

Potrivit poliției, totul ar fi început de la un conflict, după ce victima, ar fi venit acasă în stare de ebrietate.

SILVIA VETCU, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE CĂUȘENI:

Într-o familie din satul Tănătari s-a iscat un conflict din cauza că bărbatul de 44 ani era în stare de ebrietate și își înjosea soția de 36 ani.  În urma conflictului, soția acestuia a luat un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat soțul în regiunea inimii.

Femeia de 36 ani, suspectată de omor, a fost reținută pentru 72 ore și este cercetată penal. Potrivit poliției, în sat, familia este caracterizată pozitiv. Cei doi creșteau împreună 4 copii, dintre care unul de 20 ani și ceilalți minori. Cel mai mic are patru anișori.

La momentul comiterii infracțiunii nimeni nu se afla în casă înafară de cei implicați. Actum, copiii primesc consiliere psihologică, inclusiv se întreprind măsuri în vederea stabilirii tutelei.

echipa.md

Citește mai departe

Sociale

O tânără de 31 de ani s-a înjunghiat cu un cuțit în fața rudelor și a prietenilor. Victima a murit până la sosirea medicilor.

O petrecere în familie s-a transformat într-o tragedie. O tânără de 31 de ani s-a înjunghiat cu un cuțit în fața rudelor și a prietenilor. Victima a murit până la sosirea medicilor.

La 24 martie 2019, în jurul orei 22:30, în Serviciul de Gardă al IP Hîncești a parvenit apelul telefonic, precum că într-o gospodărie din raionul Hîncești a fost depistat cadavrul unei femei în vârstă de 31 ani.

La fața locului s-au deplasat membrii grupei operative și de urmărire penală, medicul-legist pentru a documenta cazul.
Pe suprafața corpului, medicul legist a depistat o plagă de cuțit în regiunea toracică.

Din spusele martorilor, în ziua de 24 martie, femeia, împreună cu rudele sale și cu câțiva prieteni au servit alcool. Victima fiind în stare de ebrietate după un conflict verbal cu rudele, în scop de suicid s-a lovit cu un cuțit de bucătărie. Femeia a decedat pînă la sosirea ambulanței.
Cadavrul a fost îndreptat spre examinarea medico-legală în vederea stabilirii cauzei decesului.

Inspectoratul de Poliție Hîncești întreprinde acțiunile de constatare prevăzute de art. 273, 274 Cod de Procedură Penală al Republicii Moldova.

Citește mai departe

Sociale

ORHEI: Doi tineri riscă șapte ani de pușcărie, suspectați că au furat 60.000 de lei

Doi tineri cu vârsta de 25 de ani, originari din Orhei, au fost reținuți de polițiștii după ce au sustras 60 000 lei dintr-un automobil de serviciu. Vehiculul aparținea unei întreprinderi de prestarea a serviciilor de livrare a mărfii în mai multe magazine din țară.

Unul dintre suspecți este un fost angajat care a lucrat în funcție de șofer-expeditor. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat la 5 martie, în jurul orei 12.30. Suspecții ar fi urmărit automobilul din satul Condrița până Malcoci, raionul Ialoveni.

În nomentul când șoferul a coborât din automobil și a intrat într-un magazin, fără a o încuia ușa, aceștia ar fi luat din mașină banii colectați de la magazine. Suspecții au fost identificați și reținuți pentru 72 de ore.

Polițiștii au reușit să recupereze o parte din banii furați, cealaltă fiind cheltuită de suspecți. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă până la 7 ani de pușcărie.

echipa.md

 

 

 

 

Citește mai departe

topul săptămânii