Rețele de socializare

În căutare

Un bărbat din Kiev, Ucraina a plecat spre Moldova, și nu se mai știe nimic de el

Bărbatul de 37 de ani, originar din Republica Moldova, dar care de 10 ani este stabilit în Kiev, a spus apropiaților că merge în Republica Moldova pe data de 5 octombrie, și revine pe 8 octombrie, dar a dispărut.

Ultima data prietenii au vorbit cu el duminică, pe 7 octombrie. De atunci bărbatul nu a mai intrat pe rețelele de socializare, și la telefon nu mai răspunde. Rudele și prietenii lui Denis Moraru sunt îngrijorați și cer ajutorul cetățenilor.

Persoanele care l-au văzut sau cunosc locul unde s-ar putea afla bărbatul, sunt rugate să scrie pe adresa redacției Echipa 902.

facebook.com

echipa.md

Citește mai departe
Advertisement

Ediție TV

/VIDEO/ A plecat de acasă și nu a mai revenit

Un bărbat de 67 de ani din satul Biești, raionul Orhei a dispărut fără veste. Bărbatul ar fi plecat de acasă, încă de la sfârșitul săptămânii trecute, și nu a mai revenit.

Ofițerul de presă de la IP Orhei, Irina Burdujan a declarat pentru ECHIPA 902 a declarat că bărbatul ar fi plecat de acasă în data de 11 mai, în jurul orei 14.00/ Rudele au anunțat despre dispariția acestuia, abia în data de 13 mai. Potrivit poliției, Grigore Tihon are înălțimea de 1,64 m , părul negru, tuns scurt. În ziua dispariției, era îmbrăcat  într-o cămașă în carouri de culoare albastră combinat cu alb și roșu, pantaloni gri și era încălțat în galoși de culoare neagră.

În acest context, IP Orhei roagă persoanele care au informații despre  locul unde s-ar putea afla bărbatul din imagine sunt rugate să anunțe poliția la numerele de telefon 112, 023 522 980 sau 078 325 001. 

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md

Citește mai departe

Diaspora

Un moldovean a dispărut, într-o pădure din Rusia. Bărbatul este căutat de polițiști, dar și de zeci de voluntari.

Un bărbat de 58 de ani a disprut fără veste, în timp ce se îndrepta din orașul Kaluga spre Moscova. Totul s-a întâmplat în data de 10 mai. În acea zi, bărbatul, împrenă cu un prieten s-au pornit spre Moscova.

Pe o porțiune de drum înconjurată de pădure, mașina celor doi s-ar fi stricat, iar afară ploua. Bărbații au oprit pe marginea drumului și au hotărât să aștepte până se va sfârși ploaia. Între timp, un alt automobil s-ar fi oprit, iar șoferul le-a propus celor doi ajutor. În acel moment, moldoveanul de 58 de ani s-ar fi speriat de ceva și a fugit în pădure. Amicul său ar fi încercat să-l ajungă din urmă însă nu a reușit. Din acea seară, moldoveanul este de negăsit.

Timp de două zile, pădurea a fost verificată de polițiști, dar și de 63 de voluntari, însă, din nefericire, fără niciun rezultat. Căutările continuă.

Bărbatul dipărut se numește Alexei Cnfvfn. Acesta este căsătorit cu o femeie cu necesități speciale, care a rămas în RM și are nevoie de îngrijire.

Mai mult, și el suferă de hipertonie și are nevoie de îngrijiri medicale.

nikatv.ru

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat din Râbnița, dispărut fără veste

Un bărbat de 34 de ani din Râbnița a dispărut la sfârșitul săptămânii trecute, și până în prezent, este de negăsit. Disperate, rudele s-au adresat milițienilor din regiune, care au inițiat căutările.

Milițienii din stânga Nistrului au constatat că bărbatul a fost văzut ultima dată în data de 11 mai, pe malul râului Nistru. Acesta ar fi traversat râul print-un loc accesibil și ar fi ajuns pe celălalt mal al râului.

Roman Romanov are înălțimea de 1.82, corpolența slabă, ochii căprui și părul negru. Pe umărul drept are un tatuaj cu o cruce. În ziua dispariției, purta o geacă gri de tip sport, blugi albaștri și adidași, la fel de culoare albastră. Persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagine și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau la numărul 055 543 520.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii