Rețele de socializare

În căutare

Un bărbat din Kiev, Ucraina a plecat spre Moldova, și nu se mai știe nimic de el

Bărbatul de 37 de ani, originar din Republica Moldova, dar care de 10 ani este stabilit în Kiev, a spus apropiaților că merge în Republica Moldova pe data de 5 octombrie, și revine pe 8 octombrie, dar a dispărut.

Ultima data prietenii au vorbit cu el duminică, pe 7 octombrie. De atunci bărbatul nu a mai intrat pe rețelele de socializare, și la telefon nu mai răspunde. Rudele și prietenii lui Denis Moraru sunt îngrijorați și cer ajutorul cetățenilor.

Persoanele care l-au văzut sau cunosc locul unde s-ar putea afla bărbatul, sunt rugate să scrie pe adresa redacției Echipa 902.

facebook.com

echipa.md

Citește mai departe
Advertisement

Ediție TV

/VIDEO/ Australian bătut în centrul Chișinăului

Bărbații care apar în imagini sunt căutați de poliție după ce l-ar fi atacat și bătut pe un alt bărbat, pe o strada din centrul Chișinăului.

Totul a avut loc pe 10 februarie, în fața unui local de pe strada Ismail. Potrivit poliției, cei doi l-ar fi atacat pe un cetățean din Australia. Aceștia l-ar fi bătut atât de tare, încât victima a ajuns la spital. Ulterior, suspecții au intrat într-un local din apropiere, unde au fost surprinși de camerele de supraveghere.

Acum, poliția încearcă să dea de urmele celor doi suspecți. Persoanele care i-au recunoscut pe bărbații din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 079 831 769.

Dacă vor fi identificați și găsiți vinovați, suspecții riscă amenzi de până la 52.500 de lei  sau și-ar putea petrece următorii trei ani după gratii.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Minoră dispărută de jumătate de an

Strigăt disperat de ajutor al unei familii din Bender. Fiica lor minoră de 14 ani ani a dispărut încă din luna august al anului trecut, iar părinții nu mai știu unde să o caute.

Părinții disperați, s-au adresat la milițienii din regiune pentru ajutor. Tatăl minorei ar fi declarat că, în tot acest timp, minora ar fi trăit la niște rude, iar periodic, comunica cu mama ei prin intermediul rețelelor sociale. Însă, de mai multe luni de zile, fata nu-i mai scrie mamei sale și nimeni nu știe unde se află, în prezent, minora.

Margareta Grădinar înălțimea de 1.60, corpolența medie, ochii căprui și părul șaten, lung până la umeri. Persoanele care au recunoscut minora din imagine și cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau la numărul de telefon 055 243 322.

Orice informație contează. 

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Pacientă jefuită în policilinică

Bărbatul ce apare în imagini este căutat de polițiștii sectorului Botanica, suspectat de furt.

Potrivit forțelor de ordine, pe 28 ianuarie, în timp ce se afla într-o policlinică de pe strada Nicolae Titulescu, suspectul ar fi sustras din geanta, care se afla pe scaun, un portmoneu cu acte și bani, dar și un telefon mobil, cauzându-i victimei un prejudiciu de peste 9.000 de lei.

Femeia s-a plâns la poliție, iar oamenii legii au inițiat cercetările. Aceștia au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în holul policlinicii.  Din imagini se vede cum suspectul intră în spital. Persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la numerele de telefon indicate pe ecran.

Dacă va fi identificat și găsit vinovat, suspectul riscă amendă de până la 67.500 de lei sau până la patru ani de pușcărie.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii