Rețele de socializare

În căutare

Un bărbat din Kiev, Ucraina a plecat spre Moldova, și nu se mai știe nimic de el

Bărbatul de 37 de ani, originar din Republica Moldova, dar care de 10 ani este stabilit în Kiev, a spus apropiaților că merge în Republica Moldova pe data de 5 octombrie, și revine pe 8 octombrie, dar a dispărut.

Ultima data prietenii au vorbit cu el duminică, pe 7 octombrie. De atunci bărbatul nu a mai intrat pe rețelele de socializare, și la telefon nu mai răspunde. Rudele și prietenii lui Denis Moraru sunt îngrijorați și cer ajutorul cetățenilor.

Persoanele care l-au văzut sau cunosc locul unde s-ar putea afla bărbatul, sunt rugate să scrie pe adresa redacției Echipa 902.

facebook.com

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A ieșit la joacă și nu s-a mai întors

A ieșit la joacă și nu s-a mai întors. O minoră de nouă ani din Chișinău a dispărut fără veste. Părinții fetiței o caută cu disperare. Potrivit poliției fetița a fost văzută ultima dată pe 10 octombrie.

Aceasta a ieșit la joacă în curtea blocului unde locuiește din sectorul Ciocana și până în prezent, nu a mai revenit acasă.Minora are înălțimea de 1.30m, ochii căprui, părul șaten, lung până la umeri și corpolența slabă. În ziua dispariției, purta un hanorac verde, colanți gri și adidași violeți.

Persoanele care au recunoscut-o pe fetița din imagine și cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la numărul de telefon 068 494 642.

Orice informație poate fi utilă.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Căutată de poliție pentru furt

Femeia care apare în imagini este căutată de poliție, suspectată că a furat un portmoneu dintr-un market din sectorul Centru al capitalei.

Potrivit poliției, suspecta ar fi luat portmoneul cu acte și bani uitat pe tejghea, care aparține unui tânăr în vârstă de 28 de ani, în care se aflau trei mii 200 de lei.  Persoanele care au recunoscut femeia din imagine și cunosc locul unde s-ar putea afla, sunt rugate să anunțe poliția la 112 sau la numărul de telefon 079 544 932.

Dacă va fi identificată și găsită vinovată, suspecta riscă amendă de până la 67 de mii 500 de lei sau ar putea face patru ani de pușcărie.  

echipa.md

Citește mai departe

În căutare

Un minor din Hâncești, dat în căutare

Un adolescent de 15 ani este dat în căutare. Tânărul a fugit de acasă pe data de 23 septembrie și nu s-a mai întors. Unchiul băiatului spune că nu este prima dată când acesta pleacă în direcții necunoscute, fără să-și anunțe familia.

Băiatul este în clasa a IX-a și adesea obișnuia să nu frecventeze școala.

Rudele minorului spun că anterior el a fost găsit pe la stânile din apropierea satelor vecine sau se adăpostea în casele abandonate.

Sătenii care l-au văzut ultima dată pe băiat spun că acesta a urcat într-o mașină marca Ford-Tranzit.

Băiatul are 15 ani, înălțimea de 1,50m, păr șaten, ochi căprui.

Toți cei care dețin informații despre locul aflării băiatului sunt rugați să anunțe oamenii legii la 112 sau la numărul de telefon 069967955.

 

jurnal.md

Citește mai departe

topul săptămânii