Rețele de socializare

Ediție TV

A ajuns cu roțile în sus

Accident pe strada Valea Trandafirilor din sectorul Centru al Capitalei. Potrivit poliției, o mașină a ajuns cu roțile în sus, după ce s-a tamponat violent cu un alt automobil.

Totul s-a întâmplat în această dimineață în jurul orei 08.30. Pe de altă parte, martorii spun că unul dintre șoferi conducea cu viteză. Conducătorul auto ar fi încercat o depășire neregulamentară și s-a izbit într-un copac şi s-a răsturnat.

DECLARAȚIILE UNUI MARTOR OCULAR:

Ea a mers spre dreapta, s-a tamponat în copac și s-a răsturnat. Și gata. El nu a tamponat-o. Acolo accident nu a fost între mașini. MUSCĂ S-a speriat foarte tare. Aici stăteau șoferii acestor mașini, ei repede au scos-o. Ea nu avea nici o zgârietură, doar s-a speriat. Eu așa și am înțeles că ea este vinovată, deoarece ea mergea din deal și dacă ar fi mers cu viteză mică, de la lovitura în copac nu se răsturna. Și eu sunt șofer și înțeleg.

La fața locului a venit și un echipaj de poliție. Din primele cercetări, s-a stabilit că coliziunea a avut loc între două automobile.

NATALIA STATI, OFIȚER DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI:

Automobil de model Hyundai condus de șoferiță în vârstă de 36 de ani și microbuz de model Mercedes condus de șofer de 32 de ani. În urma impactului, automobilul de model Hyundai s-a răsturnat, persoane traumate nu sunt înregistrate. În automobile se aflau doar șoferii.

Mașina femeii a fost avariată, alte mașini din trafic nu au fost afectate. La fața locului a venit soțul femeii, dar care a refuzat să vorbească cu jurnaliștii. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Șoferul care va fi găsit vinovat, riscă o amendă de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

echipa.md

Ediție TV

/VIDEO/ Imprudența la volan dăunează grav

Accidentele în capitală nu se mai termină. Un șofer de 24 de ani a ajuns la spital după ce mașina sa, în care se afla soția și copilul lor minor, a fost tamponată de o șoferiță, într-o intersecție din sectorul Botanica.

Coliziunea s-a produs duminică, 9 decembrie în jurul orei 12.30, la intersecția bd. Dacia cu strada Hristo Botev. Potrivit poliției, vinovată de accident este șoferița de 21 de ani. La fața locului a venit poliția, dar și o ambulanță.

În urma impactului, bărbatul a fost rănit și dus la urgență. Soția și copilul minor, s-au ales cu răni ușoare, dar n-au avut nevoie de spitalizare. Nici șoferița de 21 de ani n-a pățit nimic.

La fața locului au intervenit pompierii, pentru a spăla asfaltul. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă 1500 de lei amendă și 6 puncte de penalizare.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Un bărbat din Briceni a dispărut

Un bărbat de 30 de ani din satul Hlina, raionul Briceni a dispărut fără veste, de mai bine de o lună de zile. Mama acestuia îl caută cu disperare.

Femeia a depus o cerere și la milițienii din Bender și le-a spus că bărbatul ar fi ieșit din casă și s-ar fi îndreptat, cel mai probabil, spre orașul Bender. Femeia ar mai fi declarat că bărbatul are probleme psihice, încă din copilărie, și, deseori, consumă alcool.

Vasile Ostapenco are înălțimea de 1.80m, ochii căprui și părul castaniu. Pe umărul stâng are o mulțime de cicatrici, iar pe un deget, de asemenea de la mâna stângă, are tatuate mai multe litere. În ziua dispariției purta o căciulă neagră, o geacă gri și blugi albaștri, și era încălțat în pantofi negri.

Persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagine și cunosc locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau la numărul de telefon 077 567 929.

echipa.md

 

 

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Minore obligate să se prostitueze

Recrutau fete din familii nevoiașe și le obligau să se prostitueze. O grupare criminală a fost deconspirată de polițiștii și procurorii din Chișinău.

Oamenii legii au descins, pe șase decembrie, în apartamentele unde erau prestate serviciile sexuale și au găsit acolo șase tinere, dintre care două MINORE.

Totodată, au fost încătușați și doi suspecți, care au fost reținuți. Forțele de ordine au stabilit că, după ce suspecții recrutau fete sărace, le cazau în apartamente închiriate, unde se prestau servicii sexuale. Potrivit anchetei, în cazul în care clienții doreau să fie deserviți la ei acasă, tinerele erau duse pe adresele indicate. Clienții erau găsiți pe internet, după ce membrii grupării postau anunțuri, iar banii în urma serviciilor erau colectați, de asemenea, de  către suspecți.

Tinerele  erau ținute captive în apartamente pentru a nu fugi. Totodată, suspecții le impuneau să se drogheze, ca acestea să nu doarmă câteva, astfel, să poată deservi mai mulți clienți. Fetele care refuzau să se prostitueze erau bătute și amenințate. Acum, forțele de ordine cercetează cazul pentru a identifica toți suspecții pe acest caz, dar și pentru a stabili dacă există și alte victime.

Dacă vor fi găsiți vinovați, membrii grupării riscă până la 20 de ani de pușcărie.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii