Rețele de socializare

Rutiere

Șoferi depistați în trafic fără permise de conducere

Inspectoratul Național de Patrulare atrage atenția asupra faptului că în ultima perioadă tot mai mulți cetățeni se avântă să conducă fără a deține un permis de conducere, astfel, încălcând RCR și punând în pericol viața celorlalți participanți la trafic.

În perioada de 9 luni ale anului curent, inspectorii de patrulare au documentat peste 2 700 de șoferi care nu dețin permise de conducere, depășind numărul de 2 400 a perioadei analogice din 2017. O astfel de încălcare se sancționează cu amendă de la 1500 la 3000 lei.

Iar, conducători auto care nu dețineau asupra sa permis de conducere în perioada de 9 luni a anului 2018 au fost sancționați 5 412, iar în 2017, 3168 șoferi. Conform legislației RM conducerea vehiculului de către o persoană care nu are asupra sa permis de conducere se sancționează cu o amendă de la 150 la 300 lei cu aplicarea a 2 puncte de penalizare.

Atenționăm că, Inspectoratul Național de Patrulare va intensifica activitățile întru depistarea şi înlăturarea persoanelor care comit astfel de încălcări.

Rutiere

/FOTO/ O femeie din orașul Bălți a fost lovită de automobil

O femeie, în vârstă de 72 de ani, locuitoare a municipiului Bălți, a fost lovită de un automobil în timp ce traversa strada regulamentar.

Incidentul a avut loc, în seara zilei de joi, în jurul orei 17.00, pe o stradă din municipiul Bălți.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, originar din raionul Glodeni, în timp conducea o mașină de model Ford, a tamponat un pieton ce traversa strada regulamentar. În urma tamponării, femeia s-a ales cu diverse traumatisme și a fost transportată la spital.

Șoferul va fi tras la răspundere, după ce se va constata gravitatea vătămărilor victimei. Bărbatul nu se afla în stare de ebrietate și avea toate actele în regulă.

tvn.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Omorât în timp ce trecea strada

Un bărbat de 43 de ani a murit pe patul de spital, după ce o mașină a dat peste el. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 13.00, pe strada Nicolae Zelinski Chișinău.

Trecătorii, care au fost martori la accident au chemat imediat poliția, dar și ambulanța. Bărbatul accidentat a fost transportat de urgență la spital.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt de la spitalul de urgență Cristina Gorea a declarat că timp de mai multe ore, acesta a fost investigat de medici în zona roșie. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Internauții care au văzul cum s-a produs accidentul au scris pe o rețea de socializare că pietonul ar fi fost în stare de ebrietate, în momentul impactului.

Informația nu a fost confirmată de poliție.

Conform lefii, șoferul care l-ar fi tamponat pe bărbat, riscă până la șapte ani de detenție.

echipa.md

 

Citește mai departe

Rutiere

Un pieton a fost tamponat pe o stradă din Chișinău. Bărbatul de 43 se află, în stare gravă, la spital.

Un bărbat de 43 de ani a fost lovit în plin de o mașină, în sectorul Botanica.

Accidentul a avut loc recent, pe strada Nicolae Zelinski.

La fața locului a venit și o ambulanță, care l-a dus pe bărbat la spital.

Purtătorul de cuvânt de la urgență, Cristina Gorea a declarat că bărbatul are 43 de ani, iar starea lui este gravă. Acum, acesta este în proces de examinare, în zona roșie.

Deocamdată nu se știe dacă bărbatul traversa regulamentar sau nu.

Știrea se actualizează….

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii