Rețele de socializare

Rutiere

Grav accident în centrul Chișinăului

Accident rutier în centrul capitalei. Un autoturism și o motocicletă au fost avariate după ce s-au tamponat la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Sfânt cu Bănulescu Bodoni.

Imaginile video de după impact au fost transmise live pe o rețea de socializare. Din filmulețul video se vede că aripa dreaptă a autoturismul este avariată.

Ambii șoferi pare să nu fi pățit nimic.

La volanul autoturismului se afla o femeie.

Poliția urmează să intervină la fața locului.

echipa.md

Citește mai departe
Advertisement

Ediție TV

/VIDEO/ Imprudența la volan dăunează grav

Accidentele în capitală nu se mai termină. Un șofer de 24 de ani a ajuns la spital după ce mașina sa, în care se afla soția și copilul lor minor, a fost tamponată de o șoferiță, într-o intersecție din sectorul Botanica.

Coliziunea s-a produs duminică, 9 decembrie în jurul orei 12.30, la intersecția bd. Dacia cu strada Hristo Botev. Potrivit poliției, vinovată de accident este șoferița de 21 de ani. La fața locului a venit poliția, dar și o ambulanță.

În urma impactului, bărbatul a fost rănit și dus la urgență. Soția și copilul minor, s-au ales cu răni ușoare, dar n-au avut nevoie de spitalizare. Nici șoferița de 21 de ani n-a pățit nimic.

La fața locului au intervenit pompierii, pentru a spăla asfaltul. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă 1500 de lei amendă și 6 puncte de penalizare.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ Drumurile alunecoase au transformat 10 mașini în mormane de fiare. Două accidente de circulație s-au produs la Ialoveni.

La 10 noiembrie 2018 ora 10.30 un echipaj al INP a anunțat Serviciul de Gardă al IP Ialoveni, precum ca pe traseul M-3 km 29 au avut loc 2 accidente rutiere cu implicarea a 10 automobile. Careva persoane nu au avut de suferit.

foto: echipa.md

Deplasându-se la fața locului poliția a stabilit că cauza producerii accidentelor ar fi condițiile meteo nefavorabile și anume ceață densă și poleiul format pe carosabil.

Persoanele vinovate de producerea accidentelor riscă să fie sancționate contravențional cu amendă până la 1500 lei și 6 puncte de penalizare.

Totodată poliția a sesizat SA drumuri Căușeni, pentru a distribui material antiderapant.

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Beat și fără permis, la volan

Un tânăr de 18 ani fără permis de conducere și în stare de ebrietate la volan a fost reținut de angajații INP. Totul s-a întâmplat în seara de 9 decembrie, în timp ce inspectorii de patrulare erau implicați la menținerea siguranței traficului rutier, pe strada Burebista din sectorul Botanica al capitalei.

La un moment dat, poliția a observat un automobil care se deplasa haotic, care a fsot somat. Șoferul însă a ingnorat somația și s-a deplasat mai departe cu viteză, îndreptându-se spre ieșirea din oraș. Angajații INP s-au luat pe urmele șoferului, care a fost oprit abia peste 50 de km.

Polițiștii au reușit să-l oprească tocmai în orașul Anenii-Noi, cu ajutorul unui alt echipaj de patrulare. La fața locului, s-a constatat că tânărul în vârstă de 18 ani, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

-Ai vreun act ceva la tine?
-Nu?
– Vrei sa ucizi oameni? Ce faci tu

Mai mult, etilotestul a arătat că acesta avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul este cercetat de poliție și riscă să fie tras la răspundere conform legii.

 

Citește mai departe

topul săptămânii