Rețele de socializare

Rutiere

Grav accident în centrul Chișinăului

Accident rutier în centrul capitalei. Un autoturism și o motocicletă au fost avariate după ce s-au tamponat la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Sfânt cu Bănulescu Bodoni.

Imaginile video de după impact au fost transmise live pe o rețea de socializare. Din filmulețul video se vede că aripa dreaptă a autoturismul este avariată.

Ambii șoferi pare să nu fi pățit nimic.

La volanul autoturismului se afla o femeie.

Poliția urmează să intervină la fața locului.

echipa.md

Ediție TV

/VIDEO//FOTO/ A lovit cu mașina un copil de nouă ani și a fugit

Un băiețel de 9 ani din Ștefan Vodă a ajuns la spital după ce a fost lovit în plin de o mașină. Imediat după incident, șoferul a dus copilul acasă la bunici și a dispărut.

Potrivit poliției, șoferul în vârstă de 40 de ani, nu ar fi observat copilul care mergea pe trotuar si l-ar fi lovit în plin. Totul s-a întâmplat pe 6 octombrie la ora 18:00 pe strada principală din satul Palanca. Despre acest caz s-a aflat abia pe 10 octombrie, după ce pe o rețea de socializare a scris verișoara minorului. În urma acestei postări, s-a autosesizat șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

GHEORGHE CAVCALIUC, ȘEFUL ADJUNCT AL IGP

A lovit un minor, pe care l-au dus și l-a lăsat bunicii și a fugit de la fața locului. Șoferul l-a dus la bunici, nu s-a prezentat și l-a abandonat. Poliția a fost informată după ce a fost internat în spital de către medici și bunica acestuia.

Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal, iar șoferul a fost  a fost identificat și reținut pentru 72 de ore.

GHEORGHE CAVCALIUC, ȘEFUL ADJUNCT AL IGP:

Organul de urmărire penală din Ștefan Vodă a reținut pentru 72 de ore bănuitul. După care cauza penală să o remitem procuraturii și Instanței de Judecată.

 Acum, copilul este internat la un spital din Chișinău cu piciorul rupt și diferite traumatisme. Totodată, a fost pornită o anchetă internă, după ce ruda minorului ar mai fi scris că, șoferul care l-a accidentat pe minor ar fi plătit bani poliției din Ștefan Vodă, iar cazul a fost închis.

GHEORGHE CAVCALIUC, ȘEFUL ADJUNCT AL IGP

Pe cele expuse de verișoara persoanei care a fost tamponată precum că polițiștii au fost mituiți, noi am inițiat anchetă de serviciu pe acest caz. După finalizarea anchetei noi vom ieși cu o concluzie dacă aceste învinuiri au fost fondate sau nu.

Tatăl minorului care era peste hotare a venit de urgență în țară după ce a auzit despre accident.  

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

A ajuns cu roțile în sus

Accident pe strada Valea Trandafirilor din sectorul Centru al Capitalei. Potrivit poliției, o mașină a ajuns cu roțile în sus, după ce s-a tamponat violent cu un alt automobil.

Totul s-a întâmplat în această dimineață în jurul orei 08.30. Pe de altă parte, martorii spun că unul dintre șoferi conducea cu viteză. Conducătorul auto ar fi încercat o depășire neregulamentară și s-a izbit într-un copac şi s-a răsturnat.

DECLARAȚIILE UNUI MARTOR OCULAR:

Ea a mers spre dreapta, s-a tamponat în copac și s-a răsturnat. Și gata. El nu a tamponat-o. Acolo accident nu a fost între mașini. MUSCĂ S-a speriat foarte tare. Aici stăteau șoferii acestor mașini, ei repede au scos-o. Ea nu avea nici o zgârietură, doar s-a speriat. Eu așa și am înțeles că ea este vinovată, deoarece ea mergea din deal și dacă ar fi mers cu viteză mică, de la lovitura în copac nu se răsturna. Și eu sunt șofer și înțeleg.

La fața locului a venit și un echipaj de poliție. Din primele cercetări, s-a stabilit că coliziunea a avut loc între două automobile.

NATALIA STATI, OFIȚER DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI:

Automobil de model Hyundai condus de șoferiță în vârstă de 36 de ani și microbuz de model Mercedes condus de șofer de 32 de ani. În urma impactului, automobilul de model Hyundai s-a răsturnat, persoane traumate nu sunt înregistrate. În automobile se aflau doar șoferii.

Mașina femeii a fost avariată, alte mașini din trafic nu au fost afectate. La fața locului a venit soțul femeii, dar care a refuzat să vorbească cu jurnaliștii. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Șoferul care va fi găsit vinovat, riscă o amendă de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

Bărbat lovit în plin pe o trecere de pietoni. Victima se afla în stare de ebrietate.

Un bărbat a fost lovit de un taxi chiar pe o trecere de pietoni din orașul Tiraspol. Potrivit miliției din regiune, totul s-a întâmplat pe 8 octombrie, în jurul orei 20:00, în timp ce bărbatul traversa strada pe o trecere de pietoni nedirijată.

Șoferul taximetrului, nu i-ar fi acordat prioritate pietonului și l-ar fi lovit în plin.

Veniți la fața locului, milițienii au constat că, victima, un bărbat de 58 de ani, era în stare de ebrietate. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o sperietură și mai multe vânătăi.

Bărbatul a primit asistența medicală la fața locului, însă a refuzat să fie internat în spital. Miliția investighează cazul.

echipa.md

 

Citește mai departe

topul săptămânii