Rețele de socializare

Rutiere

Grav accident în centrul Chișinăului

Accident rutier în centrul capitalei. Un autoturism și o motocicletă au fost avariate după ce s-au tamponat la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Sfânt cu Bănulescu Bodoni.

Imaginile video de după impact au fost transmise live pe o rețea de socializare. Din filmulețul video se vede că aripa dreaptă a autoturismul este avariată.

Ambii șoferi pare să nu fi pățit nimic.

La volanul autoturismului se afla o femeie.

Poliția urmează să intervină la fața locului.

echipa.md

Citește mai departe
Advertisement

Ediție TV

/VIDEO//FOTO/ Soț și soție accidentați de o mașină

O familie din Cimișlia a fost distrusă în câteva clipe. Un bărbat de 62 de ani a murit, iar soția lui a ajuns la spital după ce un șofer a dat cu mașina peste ei și a fugit de la fața locului Accidentul a avut loc în seara de 13 februarie, în jurul orei 20.30, la ieșire din localitatea Bogdanovca Veche din raionul Cimișlia.

Potrivit poliției, șoferul în vârstă de 23 de ani ar fi accidentat cu mașina sa o femeie de 57 de ani, dar și pe soțul ei de 62 de ani, care mergeau împreună pe marginea drumului. Imediat după accident, conducătorul auto a părăsit locul faptei. Din nefericire, impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul a murit pe loc. Soția acestuia fost transportată la Spital și internată în secția de traumatologie cu mai multe coaste rupte.

La locul accidentului s-a deplasat o echipă de polițiști care au depistat și ridicat carcasa oglinzii din partea dreaptă, de culoare gri, dar şi o bucată de plastic de culoare neagră de la căptușeala aripii drepte. A doua zi, în seara de 14 februarie, șoferul,originar din  raionului Taraclia a fost reținut.

Pe cazul dat, forțele de ordine au pornit o urmărire penală.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO//FOTO/ Mașină ruptă în bucăți

Un bărbat de 41 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a izbit cu mașina pe care o conducea într-un copac de pe marginea drumului.

Totul s-a petrecut în seara de 13 februarie, jurul orei 18.00, în apropiere de orașul Căușeni. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Căușeni, Silvia Vetcu, a declarat că, șoferul nu a adaptat viteza necesară pe timp de noapte.  Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției, a derapat și a ieșit pe contrasens, după care s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului.

Din imaginile surprinse la fața locului, se vede că impactul a fost unul extrem de violent, iar în urma acestuia, camioneta a fost distrusă în totalitate. La fața locului a intervenit o ambulanță. În urma coliziunii, șoferul originar din satul Step-Soci raionul Orhei a fost rănit și a fost transportat la Spitalul Raional Căușeni. El se afla singur în mașina și nu era băut, a arătat etilotestul.

Oamenii legii investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

echipa.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO//FOTO/ Bărbat accidentat de o mașină a poliției

Un bărbat de 54 de ani a fost lovit în plin de o mașină a poliției. Totul a avut loc în seara de 13 februarie, aproape de ora 19.00, pe strada Ștefan cel Mare din orașul Ungheni.

Potrivit poliției, victima, care era vizibil în stare de ebrietate, ar fi încercat să treacă strada neregulamentar, chiar dacă la aproximativ 20 de metri de la locul accidentului este o trecere pentru pietoni. La volanul mașinii se afla un polițist de la IP Ungheni, în vârstă de 39 de ani, care se deplasa într-o misiune de serviciu. Acesta le-ar fi declarat colegilor săi, dar și procurorilor care au venit la locul accidentului, că se deplasa cu girofarul și semnalul sonor inclus, când la un moment dat, un bărbat ar fi ieșit brusc pe contrasens.

Șoferul nu ar fi reușit să frâneze și a accidentat pietonul. Mai mulți trecători care au văzut cum s-a întâmplat totul i-au oferit pietonului primul ajutor, până la venirea ambulanței. Medicii care au venit la fața locului au preluat bărbatul și l-au dus la spital. Acolo au testat pietonul rănit cu etilotestul, care a arătat de 0.74 mg/l vapori de alcool.

Bărbatul a fost diagnosticat cu o trauma ușoară la cap și a fost lăsat să meargă acasă. Și polițistul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Pe cazul dat, a fost pornită o anchetă de serviciu pentru a stabili toate circumstanțele. 

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii