Rețele de socializare

Rutiere

Bărbat lovit în plin pe o trecere de pietoni. Victima se afla în stare de ebrietate.

Un bărbat a fost lovit de un taxi chiar pe o trecere de pietoni din orașul Tiraspol. Potrivit miliției din regiune, totul s-a întâmplat pe 8 octombrie, în jurul orei 20:00, în timp ce bărbatul traversa strada pe o trecere de pietoni nedirijată.

Șoferul taximetrului, nu i-ar fi acordat prioritate pietonului și l-ar fi lovit în plin.

Veniți la fața locului, milițienii au constat că, victima, un bărbat de 58 de ani, era în stare de ebrietate. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o sperietură și mai multe vânătăi.

Bărbatul a primit asistența medicală la fața locului, însă a refuzat să fie internat în spital. Miliția investighează cazul.

echipa.md

 

Rutiere

/FOTO/ CARAMBOL ÎN CENTRUL CHIȘINĂULUI: Un șofer a trecut peste linia dublă și a avariat alte două mașini.

Carambol în centrul Chișinăului. Trei mașini au fost făcute țăndări în urma unui accident de circulație. Totul a avut astăzi, pe strada Ismail.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei Svetlana Scripnic a declarat pentru echipa 902 că impactul s-a produs după ce unul dintre șoferi ar fi vrut să-și schimbe direcția de deplasare și a trecut peste linia dublă continuă.

Potrivit sursei, cei trei șoferi implicați în accident au ajuns la un numitor comun, și au mers la secția accidente rutiere pentru a înregistra cazul.

Din cauza accidentului în zonă s-au creat ambuteiaje, iar traficul a fost îngreunat minute în șir. Conform legii, șoferul care va fi găsit vinovat, riscă până la 1500 de lei amendă și șase puncta de penalizare pentru provocarea accidentului rutier.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

PIETONI RĂNIȚI PE ZEBRĂ: Regulile sunt ignorate atât de șoferi, cât și de pietoni.

Traversarea străzilor a devenit o adevărată încercare pentru pietoni. Numai pe 17 octombrie, în Transnistria două persoane au ajuns la spital, după ce două autoturisme au dat peste ei.

Primul caz a avut loc la Bender. Un tânăr de 18 a ajuns în reanimare după ce un camion l-a lovit în plin. Potrivit miliției din regiune, adolescentul traversa la culoarea roșie a semaforului. Imediat, victima a fost dusă la spital unde a fost diagnosticată cu contuzie cranio-cerebrală și o mulțime de traume ale capului și feței.

Un alt caz a avut loc la Tiraspol. O femeie de 70 de ani traversa strada pe zebră, când, la un moment dat, o mașină a dat peste ea. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 78 de ani.

Femeia a ajuns la spital, în secția traumatologie. Miliția din regiune investighează ambele cazuri.

echipa.md

Citește mai departe

Rutiere

/FOTO/ UNII NU PĂSTREAZĂ DISTANȚA, ALȚII NU ȘTIU A MERGE CU SPATELE: Șoferii neatenți provoacă tot mai multe accidente rutiere

Neatenția șoferilor provoacă din ce în ce mai multe accidente rutiere. În ultimele două zile, numai în raionul Dubăsari au fost înregistrate două coliziuni puternice.

Cel mai recent caz a avut loc pe 16 octombrie. Potrivit miliției din regiune, în timp ce se deplasa în intersecție, un șofer nu ar fi păstrat distanța dintre automobile și ar fi tamponat mașina care se deplasa în față.

Un alt accident a avut loc cu o zi înainte, pe 15 octombrie. O șoferiță care efectua manevra de mers cu spatele a intrat cu mașina direct într-un automobil parcat pe marginea drumului.

Din fericire, în niciunul dintre cazuri nu s-au înregistrat. Miliția din regiune investighează cazurile.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii