Rețele de socializare

Rutiere

Bărbat lovit în plin pe o trecere de pietoni. Victima se afla în stare de ebrietate.

Un bărbat a fost lovit de un taxi chiar pe o trecere de pietoni din orașul Tiraspol. Potrivit miliției din regiune, totul s-a întâmplat pe 8 octombrie, în jurul orei 20:00, în timp ce bărbatul traversa strada pe o trecere de pietoni nedirijată.

Șoferul taximetrului, nu i-ar fi acordat prioritate pietonului și l-ar fi lovit în plin.

Veniți la fața locului, milițienii au constat că, victima, un bărbat de 58 de ani, era în stare de ebrietate. Din fericire, acesta s-a ales doar cu o sperietură și mai multe vânătăi.

Bărbatul a primit asistența medicală la fața locului, însă a refuzat să fie internat în spital. Miliția investighează cazul.

echipa.md

 

Citește mai departe
Advertisement

Rutiere

/FOTO/ O femeie din orașul Bălți a fost lovită de automobil

O femeie, în vârstă de 72 de ani, locuitoare a municipiului Bălți, a fost lovită de un automobil în timp ce traversa strada regulamentar.

Incidentul a avut loc, în seara zilei de joi, în jurul orei 17.00, pe o stradă din municipiul Bălți.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, originar din raionul Glodeni, în timp conducea o mașină de model Ford, a tamponat un pieton ce traversa strada regulamentar. În urma tamponării, femeia s-a ales cu diverse traumatisme și a fost transportată la spital.

Șoferul va fi tras la răspundere, după ce se va constata gravitatea vătămărilor victimei. Bărbatul nu se afla în stare de ebrietate și avea toate actele în regulă.

tvn.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Omorât în timp ce trecea strada

Un bărbat de 43 de ani a murit pe patul de spital, după ce o mașină a dat peste el. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 13.00, pe strada Nicolae Zelinski Chișinău.

Trecătorii, care au fost martori la accident au chemat imediat poliția, dar și ambulanța. Bărbatul accidentat a fost transportat de urgență la spital.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt de la spitalul de urgență Cristina Gorea a declarat că timp de mai multe ore, acesta a fost investigat de medici în zona roșie. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Internauții care au văzul cum s-a produs accidentul au scris pe o rețea de socializare că pietonul ar fi fost în stare de ebrietate, în momentul impactului.

Informația nu a fost confirmată de poliție.

Conform lefii, șoferul care l-ar fi tamponat pe bărbat, riscă până la șapte ani de detenție.

echipa.md

 

Citește mai departe

Rutiere

Un pieton a fost tamponat pe o stradă din Chișinău. Bărbatul de 43 se află, în stare gravă, la spital.

Un bărbat de 43 de ani a fost lovit în plin de o mașină, în sectorul Botanica.

Accidentul a avut loc recent, pe strada Nicolae Zelinski.

La fața locului a venit și o ambulanță, care l-a dus pe bărbat la spital.

Purtătorul de cuvânt de la urgență, Cristina Gorea a declarat că bărbatul are 43 de ani, iar starea lui este gravă. Acum, acesta este în proces de examinare, în zona roșie.

Deocamdată nu se știe dacă bărbatul traversa regulamentar sau nu.

Știrea se actualizează….

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii