Rețele de socializare

Sociale

Un barbat de 36 de ani a fost gasit mort in curtea unui bloc de la Botanica

Un barbat a fost gasit mort pe o strada din sectorul Botanica al capitalei. Corpul neinsufletit al barbatului a fost descoperit de catre o trecatoare care a alertat politia.

Potrivit oamenilor legii, cadavrul barbatului a fost descoperit, ieri seara, de catre o trecatoare care imediat a alertat politia.

Victima a fost identificata de tatal acesteia.

Oamenii legii nu au depistat urme de moarte violenta pe suprafata corpului. Urmeaza a fi stabilite circumstantele in care a decedat barbatul.

 

protv.md

Citește mai departe
Advertisement

Sociale

/VIDEO/ Un microbuz a fost distrus de flăcări, pe o stradă din orașul Ungheni

În acestă după amiaza pompierii IGSU au fost alertați pe strada Ștefan cel Mare din orașul Ungheni pentru a lichida unui incendiu care a cuprins un microbuz de model Mercedes Sprinter.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14.43 minute. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori care au reușit localizarea arderii către ora 14.53 minute.

În urma incendiului a fost afectat 60% din autovehicul, fără ca cineva să aibă de suferit. Incendiul a fost lichidat complet către ora 15.02 minute.

Potrivit cercetărilor preliminare cel mai probabil arderea a pornit în urma unui scurtcircuit. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior.

Citește mai departe

Sociale

O elevă de 15 ani a încercat să-și pună capăt zilelor, după o ceartă cu colegii de clasă

Pe data de 12 decembrie, o elevă de clasa a 8-a, din gimnaziul Cojușna, a înghițit în drum spre casă mai multe pastile diferite, în scop de suicid, după o ceartă cu colegii de clasă.

După 20-30 de minute a manifestat amețeli, slăbiciune, grețuri. Ajunsă acasă, s-a culcat. Seara, când s-au întors părinții, au depistat că fetița lor acuza simptome de intoxicație și au chemat urgența pentru spitalizare.

Specialiștii de la Centrul de Sănătate Publică avertizează că, deseori, conflictele dintre colegi pot conduce la acțiuni negândite ale tinerilor.

La vârsta adolescenței, tinerii sunt vulnerabili din punct de vedere psiho-emoțional, iar părinții și pedagogii ar trebui să atragă o atenție mai sporită la schimbările comportamentale ale tinerilor pentru a-i sprijini și ajuta să treacă peste perioadele dificile.

unica.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ A ”SPART” aparatul Drager

A spart aparatul Drager. Un tânăr de 27 de ani din Glodeni este primul șofer care a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins băut la volan.

Conducătorul auto a fost sancționat de polițiști, după noua legea cu privire la șoferii care urcă băuți la volan. Totul s-a întâmplat în noaptea de 14 decembrie, pe un drum din orașul Glodeni.

Potrivit polițiștilor, tânărul se plimba, noaptea cu mașina, când, la un moment dat, ar fi zărit în față un echipaj de patrulare. Atunci, pentru a nu fi observat de agenții INP, ar fi deconectat lumina în faruri și ar fi încetinit.

Gestul său nu l-a salvat, însă, de verificări, iar ofițerii de patrulare l-au oprit pe șofer.  În timp ce discutau, oamenii legii ar fi simțit un miros de alcool de la conducătorul auto. Pentru a-și confirma suspiciunile, polițiștii l-au testat pe șofer cu etilotestul.

Da ce-i treaba asta că:„Trebuie să filmați”? Scot și eu telefonul să filmez.

– Filmează.

– Dar mi se descarcă mobilul.
-Noi o să-ți dăm, dacă ceva, video. Dacă ai nevoie de video, noi o să-l dăm.
Gata, suflă, te rog, cinci secunde, în continuu, aici, să vedem cât ai servit. Încă, încă, încă, hop.

Aparatul Drager a arătat 1,08 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Prin urmare, ofițerii de patrulare i-au luat permisul de conducere, iar șoferul nu mai are dreptul să urce la volan, până când instanța va lua o decizie în privința acestuia. Amintim că, începând cu 14 decembrie, șoferii care sunt prinși la volan în stare de ebrietate riscă să rămână fără permis de conducere, pe un termen de până la un an.

Totodată, mașina acestora va fi transportată la o parcare specială, iar fiecare oră de parcare va fi achitată, de asemenea de șoferi. Potrivit INP, în total, în noaptea de 14 decembrie, pe traseele din țară au fost prinși trei șoferi în stare de ebrietate.

Citește mai departe

topul săptămânii