Rețele de socializare

În căutare

Un minor din Hâncești, dat în căutare

Un adolescent de 15 ani este dat în căutare. Tânărul a fugit de acasă pe data de 23 septembrie și nu s-a mai întors. Unchiul băiatului spune că nu este prima dată când acesta pleacă în direcții necunoscute, fără să-și anunțe familia.

Băiatul este în clasa a IX-a și adesea obișnuia să nu frecventeze școala.

Rudele minorului spun că anterior el a fost găsit pe la stânile din apropierea satelor vecine sau se adăpostea în casele abandonate.

Sătenii care l-au văzut ultima dată pe băiat spun că acesta a urcat într-o mașină marca Ford-Tranzit.

Băiatul are 15 ani, înălțimea de 1,50m, păr șaten, ochi căprui.

Toți cei care dețin informații despre locul aflării băiatului sunt rugați să anunțe oamenii legii la 112 sau la numărul de telefon 069967955.

 

jurnal.md

Ediție TV

/VIDEO/ O minoră a fugit d la casa de copii

O minoră de 14 ani este de negăsit, după ce ar fi fugit de la casa de copii unde locuiește. Administratorii instituției, dar și milițienii din regiune încearcă să dea de urmele fetei, care pe data de patru decembrie, ar fi părăsit școala-internat din Parcani, municipiul Tiraspol.

Ina Vetrici are înălțimea de 1.60m, corpolența medie, ochii căprui și părul castaniu-închis. În ziua dispariției purta o geacă gri, pantaloni negri și era încălțată în cizme negre.

Managerii casei de copii le-ar fi spus milițienilor din Stânga Nistrului, că nu este pentru prima dată când minora fuge din internat.

Persoanele care au recunoscut fata din imagine sunt rugate să anunțe la 102, 112 sau la numărul de telefon 055-243-322. Orice informație poate fi utilă.

echipa.md

Citește mai departe

În căutare

UPDATE / Copila din Chișinău căutată cu disperare de rude A FOST GĂSITĂ

O minoră din Chișinău căutată cu disperare de rude și prieteni a fost găsită. Despre aceasta a anunțat sora fetei, pe o rețea de socializare.

„Dragi rude şi prieteni, vă mulțumesc la toți cei care aț contribuit la căutarea surioarei mele şi nu ați fost indiferenți faţă de postarea mea. Sora mea s-a găsit. Să vă păzească Domnul de toate primejdiile pe voi şi familiile voastre. Nu găsesc cuvinte ca să-mi exprim recunoştinţa. Mulțumesc mult din tot sufletul la toţi”, a scris fata pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Menționăm că adolescenta a dispărut ieri. Potrivit rudelor, aceasta a iesit din magazinul Linella de pe strada Albișoara din capitală și a dispărut.

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Bărbat din Râbnița, anunțat în căutare

Un bărbat de 39 de ani din satul Erjova, raionul Râbnița este căutat de milițienii din regiune, după ce pe 24 noiembrie ar fi plecat de acasă și nu s-ar mai fi întors.

Ruslan Ivanov are înălțimea de 1.70m, corpolență medie, ochii căprui și părul castaniu deschis. Bărbatul nu are retină la ochiul drept.

În ziua dispariției, purta un chipiu negru, palton cafeniu cu blană, pulover negru cu dungi galbene, pantaloni negri și era încălțat în pantofi, de asemenea, negri.  Cei care l-au recunoscut pe bărbatul din imagine și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să anunțe la 102, 112 sau să anunțe la numărul de telefon 055 543 520.

Orice detaliu poate fi de ajutor.

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii