Rețele de socializare

Rutiere

Peste 1 300 de încălcări ale Regulilor Circulației Rutiere depistate de INP

În contextul evenimentelor petrecute în acest week-end pe întreg teritoriul țării, inspectorii de patrulare au desfășurat un șir de acțiuni întru prevenirea încălcărilor de ordine publică și a acidentelor rutiere.

Astfel, în doar două zile s-au înregistrat 1 300 de încălcări ale RCR, dintre care peste 700 de șoferi au încălcat limita de viteză admisă.

Alții 27 conducători au fost documentați și înlăturați de la volanul mașinii fiind depistați în stare de ebrietate, iar 23 șofau fără permise de conducere.

Totodată, 9 cetățeni au fost documentați pentru tulburarea liniștii și ordinei publice. Ofițerii INP au intervenit la peste 200 de solicitări din partea cetățenilor.
În pofida acțiunilor întreprinse de inspectori de patrulare din cauza neglijenții șoferilor, s-au produs 10 accidente rutiere sodate cu 16 persoane traumatizate și o persoană decedată.

Citește mai departe
Advertisement

Rutiere

/FOTO/ O femeie din orașul Bălți a fost lovită de automobil

O femeie, în vârstă de 72 de ani, locuitoare a municipiului Bălți, a fost lovită de un automobil în timp ce traversa strada regulamentar.

Incidentul a avut loc, în seara zilei de joi, în jurul orei 17.00, pe o stradă din municipiul Bălți.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, originar din raionul Glodeni, în timp conducea o mașină de model Ford, a tamponat un pieton ce traversa strada regulamentar. În urma tamponării, femeia s-a ales cu diverse traumatisme și a fost transportată la spital.

Șoferul va fi tras la răspundere, după ce se va constata gravitatea vătămărilor victimei. Bărbatul nu se afla în stare de ebrietate și avea toate actele în regulă.

tvn.md

Citește mai departe

Ediție TV

/VIDEO/ Omorât în timp ce trecea strada

Un bărbat de 43 de ani a murit pe patul de spital, după ce o mașină a dat peste el. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 13.00, pe strada Nicolae Zelinski Chișinău.

Trecătorii, care au fost martori la accident au chemat imediat poliția, dar și ambulanța. Bărbatul accidentat a fost transportat de urgență la spital.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt de la spitalul de urgență Cristina Gorea a declarat că timp de mai multe ore, acesta a fost investigat de medici în zona roșie. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Internauții care au văzul cum s-a produs accidentul au scris pe o rețea de socializare că pietonul ar fi fost în stare de ebrietate, în momentul impactului.

Informația nu a fost confirmată de poliție.

Conform lefii, șoferul care l-ar fi tamponat pe bărbat, riscă până la șapte ani de detenție.

echipa.md

 

Citește mai departe

Rutiere

Un pieton a fost tamponat pe o stradă din Chișinău. Bărbatul de 43 se află, în stare gravă, la spital.

Un bărbat de 43 de ani a fost lovit în plin de o mașină, în sectorul Botanica.

Accidentul a avut loc recent, pe strada Nicolae Zelinski.

La fața locului a venit și o ambulanță, care l-a dus pe bărbat la spital.

Purtătorul de cuvânt de la urgență, Cristina Gorea a declarat că bărbatul are 43 de ani, iar starea lui este gravă. Acum, acesta este în proces de examinare, în zona roșie.

Deocamdată nu se știe dacă bărbatul traversa regulamentar sau nu.

Știrea se actualizează….

echipa.md

Citește mai departe

topul săptămânii